Behandling af adfærds-problemer hos børn og unge

Giv dit barn den hjælp de har brug for

Har du et barn, som udviser adfærdsproblemer derhjemme, i skolen eller i andre sammenhænge? Her i Kranioklinikken hjælper jeg børn og unge med udfordringer og adfærdsforstyrrelser, der skaber problemer for dem selv og menneskerne omkring dem. Det gør jeg ved at genskabe balancen i kroppen såvel som sindet, så adfærdsudfordringerne kommer til at fylde mindre og mindre.

Jeg hjælper med adfærdsproblemer hos børn og unge i min klinik i Odense. Her tager jeg imod mange klienter, som bor her i byen eller andre steder på Fyn, herunder Nyborg. Hvis du er bekymret for dit barns adfærd og trivsel, er du derfor meget velkommen til at komme forbi med dem her hos mig.

Jeg behandler adfærdsproblemer hos børn og unge med kranio sakral terapi

Min behandling af adfærdsproblemer hos børn og unge tager udgangspunkt i kranio sakral terapi. Med denne blide kropsterapi understøttes kroppens naturlige selvhelbredende kræfter med lette greb og tryk, der afspænder hele kroppen. Terapiformen bygger nemlig på en holistisk tanke om, at krop og sind er uløseligt forbundet, og fysisk afspænding resulterer derfor i større mental balance, styrke og velvære.

Kranio sakral terapi kan derfor hjælpe mod adfærdsproblemer hos børn og unge, der kan komme til udtryk på mange forskellige måder. Du kan eksempelvis komme forbi, hvis dit barn udviser adfærd som:

  • ​Voldelighed
  • ​Raserianfald
  • ​Irritation
  • ​Ulydighed
  • ​Hærværk
  • ​Hævngerrighed
  • ​Og lignende.

Ved rigtigt at se barnet, som det er, og ikke blot som et udtryk for dets handlinger, klarlægger jeg, hvad der ligger til grund for den problematiske adfærd. Dette giver mig mulighed for at tilrettelægge et behandlingsforløb ud fra netop dit barns behov og herved hjælpe mest muligt.

Kontakt mig hvis du ønsker at høre mere

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan jeg behandler adfærdsproblemer hos børn og unge, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til mig. Så kan vi også få aftalt en første tid til en behandling af dit barn.

Kranioklinikken v/Shila Nielsen

​​Lindvedvej 71, 5260 Odense S

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Ring til mig på telefonnummer 24 48 04 96,

​bedst mellem kl 08.00 - 17.00.

​Husk også, at du kan skrive til mig på: info@kranioklinikken.dk.

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 16.00

Tirsdag​

09.00 - 16.00

​​​Onsdag​

07.00 - 15.00

​​​Torsdag​

09.00 - 18.00

Fredag​

08.00 - 15.00