​Mistrives dit barn i skole eller daginstitution, måske også derhjemme?

Det følsomme barn

Der kan være mange årsager til at dit barn ikke trives, og mange måder det kan komme til udtryk. Diagnose eller ej. Hvis dit barn mistrives, skal det først og fremmest mødes der hvor det er. Som en person og ikke som en diagnose eller et nummer i rækken.

Alt for ofte oplever følsomme børn, som ikke fungerer optimalt skole eller børnehave, at ende i ingenmandsland eller bliver flyttet fra sted til sted, uden at nogen tør tage ansvar for barnets læring og trivsel.

Jeg ser mange børn i min klinik med:

 • Koncentrationsbesvær
 • Indlæringsproblemer
 • Sociale vanskeligheder
 • Problemer med konflikthåndtering
 • Kræsenthed
 • Sensitiv ift tøj
 • Svært ved at håndtere følelser
 • Rigid tænkning
 • Impulsstyrret
 • Rigide handlemønstre
 • Problemer med at udtrykke sig

Og jeg ser også mange fortvivlede forældre og bedsteforældre, som ikke ved hvad de skal gøre. Enten får de ingen hjælp eller også er den hjælp de bliver tilbudt ikke tilstrækkelig for deres barn.

Hjælp til dit følsomme barn

​Måske har du et barn med en diagnose?

ADHD, autisme, tourettes, OCD eller lignende.

Selv om fremtiden ser mudret og usikker ud, er der rigtig meget du kan gøre for at hjælpe dit barn, til at få en bedre hverdag.

Læs mere om hvad jeg kan gøre for at hjælpe jeres familie.​

​​

Sådan kan du hjælpe dit barn

Måske har du et barn uden diagnose, men som ikke trives i hverdagen. Et barn som er havnet mellem to stole. På den ene side ikke "dårlig nok" til at få en diagnose, på den anden side ikke "god nok" til at fungere i skole eller børnehave.

Det kan være meget frustrerende at se på som forælder og fremtiden kan se mørk og usikker ud. Der er hjælp at hente, og jeg står altid klar på min klinik til at give jer en varm velkomst.

Tryk på knappen herunder og læs mere om hvad jeg kan gøre for at hjælpe dit barn og familie, til en bedre hverdag og en lysere fremtid.​

Sådan kan du hjælpe dit gråzonebarn

Kundeudtalelser

​Det siger mine klienter

Lucas rejse, fra en dreng med store vredesudbrud til rolig og afbalanceret​

Lucas kæmpede med at holde sammen på sig i skolen, og når han så kom hjem, brød hans verden sammen, hvilket resulterede i store vredesudbrud. Vi kunne ikke nå ind til ham. Frustrationer, ukvemsord og trampen i gulvet var hans måde at få vreden ud på. Men så kontaktede vi Shila.

Efter blot to behandlinger har Lucas markant færre vredeudbrud, og når de opstår, er de kortere. Jeg er nu i stand til at nå ind til ham og hjælpe ham med at håndtere sine følelser. Som en bonus har Lucas lært at "sugerørsøvelsen” (som er den fantastisk vejrtrækningsøvelse Shila har givet os) hjælper ham når han mærker vreden stige i ham. Ligesom han har opdaget, at han kan berolige sig selv i pressede situationer bare ved hjælp af vejrtrækningen.

De varmeste anbefalinger fra Lucas mor

Kranioklinikken v/Shila Nielsen

​​Lindvedvej 71, 5260 Odense S

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Ring til mig på telefonnummer 24 48 04 96,

​bedst mellem kl 08.00 - 17.00.

​Husk også, at du kan skrive til mig på: info@kranioklinikken.dk.

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 16.00

Tirsdag​

09.00 - 16.00

​​​Onsdag​

07.00 - 15.00

​​​Torsdag​

09.00 - 18.00

Fredag​

08.00 - 15.00