Et godt liv med færre smerter.

  • Lider du af kroniske smerter som f.eks. gigt, piskesmæld, fibromyalgi eller anden kronisk tilstand?
  • Er det efterhånden mere din sygdom eller din dagsform som bestemmer, om du kan komme med til fødselsdagsfesten, til din søns fodboldkamp eller tage på cafebesøg med veninderne?
  • Har du pga. din sygdom, koncentrationsbesvær, træthed, svært ved at overskue hverdagen og er dit hoved fyldt med bekymringstanker om fremtiden?
  • Mangler du forståelse fra dine omgivelser, din læge, speciallæge, kolleger og familie, om hvordan det er, at leve hver dag med en kronisk lidelse eller sygdom?
  • Måske er du efterhånden også træt af at skulle tages hensyn til? Du vil gerne kunne klare dig selv og være uafhængig af andres hjælp. Så du kæmper dig igennem dagen, med det resultat, at du falder i søvn på sofaen kl 20 om aftenen. Eller du presser din krop så hårdt, at dit immunforsvar ryger i bund. Så du igen og igen, lægger dig i sengen med influenza, lungebetændelse, forkølelse, migræne eller andet, fordi din krop har brug for hvile, og det er måske den eneste måde den kan få hvile på?

Vil du have livet tilbage igen?

Vil du igen have mulighed for at have et socialt liv? Igen at få mulighed for at kunne planlægge dine aktiviteter lidt længere ud i fremtiden. At leve et liv med færre smerter og ubehag, og få hjælp til at styrke dit immunforsvar så det ikke igen og igen ryger i bund?

Jeg har hørt mange sige, at de helt havde glemt hvordan det var ikke at have smerter, være svimle eller trætte hele tiden.

Hvis du vil vide mere om hvad jeg kan gøre for dig, er du meget velkommen til at ringe til mig på tlf. 24480496 eller skrive til mig på e-mail: info@kranioklinikken.dk

Har du mod på at tage ansvaret for dig selv og dit helbred tilbage igen?

I Kranioklinikken kan du få hjælp. Her bliver du set som det hele menneske du er og jeg bruger min brede og mange årige viden inden for sygeplejen, kraniosakralterapien, viden omkring ernæring, fysisk og mental træning, hjælpe dig og din krop til at komme i balance igen. Jeg kan ikke garantere, at du bliver din sygdom kvit. Jeg kan ikke trylle, men jeg kan hjælpe din krop til at finde bedre balance og genfinde de selvhelbredende kræfter igen.
Jeg har hjulpet mange klienter tilbage igen på arbejdsmarkedet, andre har fået deres sociale liv tilbage, og atter andre har genoptaget fritidsinteresser de har måttet opgive, pga. deres sygdom. Fælles for dem alle, uanset om de er blevet helt smertefrie er, at de føler, at de har fået livet igen. Jeg har hørt mange sige, at de helt havde glemt hvordan det var ikke at have smerter, være svimle eller trætte hele tiden.

Er du blevet nysgerrig og ønsker du mere information kan du ringe til mig på telefon 24480496, eller skrive til mig på mail info@kranioklinikken.dk
Ønsker at booke en tid til behandling kan du gøre det her.

Invester i din fremtid.

Er du klar til at investere i din egen fremtid? For at du får det bedste resultat vil jeg anbefale dig at bestille et 10 turs klippekort.
Køber du et 10 turs klippekort er tid til at arbejde i dybden med både den fysiske behandling, men også din ernæring og mindfulnesstræning. Jeg anbefaler at vi i starten mødes hver 14. dag, så din krop får et boost, og du vil derved opleve hurtigere resultater.
”Du blir’ hvad du spiser” derfor bruger jeg kosten som medicin, til at hjælpe din krop i balance igen. Kroppen har brug for de rette næringsstoffer for at kunne fungere optimalt, så det er ikke uvæsentligt hvad du nærer den med. Samtidig bruger jeg den fysiske behandling, til at afbalancerer dit nerve-muskel og bindevæv. Mindfulness træner dig i være til stede i nuet, i din hverdag. Mindfulness lærer dig, at forholde dig til dig selv, din krop og evt. smerter og andet fysisk eller psykisk ubehag på en ny måde.
Invester i din fremtid og kontakt mig via mail: info@kranioklinikken.dk, hvis du vil vide mere om hvordan vi får strikket et forløb sammen, så det passer lige præcis til dig og din situation.

Booke evt. en opstartssamtale med mig, her direkte i mit bookingssystem.

Klienter siger

Nu med overskud og mindre smertestillende medicin.

”Jeg mødte Shila første gang til et foredrag i Gigtforeningen, hvor jeg fik en kort prøvebehandling og jeg kunne straks mærke at gjorde en forskel.
Jeg lider af gigt, psoriasis og har gammelt brud i ryggen og har derfor mange smerter i kroppen i det daglige. Jeg har brugt mange timer og penge på forskellige andre behandlingsmetoder uden den store effekt. Så jeg var meget opsat på at der skulle ske noget andet da jeg startede hos Shila.
Efter få behandlinger forsvandt min psoriasis, og den er aldrig kommet igen. Jeg har skåret kraftigt ned på min smertestillende medicin og trætheden er blevet mindre. Jeg ved at Shila ikke kan fjerne gigten, men jeg kan mærke at hvis jeg går regelmæssigt til behandlinger, kan jeg holde smerterne nede og overskuddet oppe.
Jeg kan kun varmt anbefale at få behandlinger hos Shila”
- Marianne Krogsgaard Sørensen

Læs flere klientudtalelser her