Forælderworkshop i kraniosakralterapi

Har du et barn med....

 • Autisme
 • ADHD
 • Tourettes
 • HSP
 • søvnproblemer
 • generelle adfærdsudfordringer
 • indre uro
 • indlæringsvanskeligheder

Har du lyst til selv at kunne hjælpe dit barn med disse vanskeligheder?

Eller vil du gerne kunne supplere den behandling dit barn i forvejen får af en professionel kraniosakral terapeut?

Så kunne et forælderkursus, hvor du lærer nogle basale kraniosakrale (kst) teknikker måske være noget for dig!

På kurset lærer du kraniosakralterapiens blide teknikker, som kan hjælpe dit barn i bedre balance, hvis I bruger dem jævnlig i derhjemme.

Teknikkerne kan bla. få dit barn til at slappe af, sove, afhjælpe smerter, hovedpine og stress.

Du blive IKKE uddannet kraniosakral terapeut på kurset, men lærer nogle nemme og simple teknikker, som ikke kræver kundskaber som behandler eller lignende.

Kurset henvender sig både til forældre/bedsteforældre eller andre interesserede, som har lyst til at kunne hjælpe sin familie eller omgangskreds med kst teknikkerne.

Kurset er en blanding af teori og praksis, med størst vægt på praksis da det er hænderne der skal lære håndværket og ikke hovedet.

Du vil efter kurset kunne bruge teknikkerne til husbehov, og det er IKKE en uddannelse til kraniosakralterapeut!

Hvad koster et kursus?

Invester i din barns fremtid for kun kr 1600,- for et hel dags kursus.

Du får:

 • Fuld forplejning, incl en lækker frokost
 • Undervisningsmateriale
 • Adgang til en lukket facebookgruppe, for alle tidligere deltagere på forælderworkshoppen

 

Hvornår er det næste kursus?

 

Er I en større gruppe, f.eks. en forening eller lignende som ønsker at jeg kommer ud og holder et kursus for jer, er I meget velkommen til at kontakte mig på mail: info@kranioklinikken.dk eller telefon 24 48 04 96

Kurset afholdes i Kranioklinikkens lokaler på Lindvedgaard, Lindvedvej 77, 5260 Odense S

Klienter siger

" Jeg meldte mig på Shilas forælderworkshop fordi min 8 årige datter havde gået hos Shila med godt resultat, og jeg ønskede selv at kunne hjælpe hende. Min datter havde store problemer med at falde i søvn, havde svært ved at finde ro i kroppen og havde udfordringer i skolen, men alt det havde Shila hjulpet hende med.

Kursuset var enormt spændende. Alle fik en aha oplevelse og tit sad måbende over hvilken indsigt oplevelsen gav os.
Shila forklarede materialet på en nem og god måde. Hun underviste med en god portion humør og var helt nede på jorden, så alle kunne lære og være med.

Personligt fik jeg mere indblik i hvordan kroppen er indrettet og redskaber til at hjælpe min datter og andre i min familie som er stresset, har hovedpine og ligende.

Jeg kan helt klart anbefale kursuset til alle forældre."

Anja

"Shila får kompliceret stof ned på et niveau der er til at forstå og til at arbejde med, og hun gør det på en meget pædagogisk måde.
Der var altid plads til spørgsmål undervejs på kurset, alle blev taget alvorligt.

Kurset var primært hands on eller learning by doing, og det synes jeg var rigtig godt, da det er sådan man, efter min opfattelse lærer det bedst.

Det var vildt interessant at lære mere om kroppen og blandt andet lære om den kraniosakrale rytme. Også var det rigtig sjovt og spændende at prøve, at være behandler for en dag. Og fantastisk at det også lykkedes for én selv.

Vi fik mange gode redskaber på kurset, som vi kunne gå hjem og bruge på vores børn.

Alt i alt en hyggelig og lærerig dag, med en rigtig god stemning blandt deltagerne.

Kan kun varmt anbefale kurset til andre."

Nina Waage

"Jeg tilmeldte mig basiskurset i Kranioklinikken, fordi min søn Kristoffer havde fået nogle behandlinger hos Shila og vi havde set en rigtig god effekt af behandlingerne.

Jeg ville derfor gerne lære teknikkerne selv, så jeg kunne hjælpe min søn i hverdagen.

Kristoffer havde haft store problemer med indre uro og søvnproblemer, og havde fået balance i sin krop igen efter behandlingerne hos Shila.

Det var et meget spændende kursus, med mange brugbare teknikker som jeg kunne tage med hjem og bruge direkte på min søn.

Jeg bruger teknikkerne jævnligt og Kristoffer elsker det. Inden for kort tid skete der 3 voldsomme ting omkring vores familie, som under normale omstændigheder ville have slået Kristoffer fuldstændig ud, men ved hjælp af teknikkerne som Shila havde lært mig, fik jeg selv skabt balance i ham igen. Så han på den måde fik mere balance i sit liv til at tackle de voldsomme oplevelser.

Tak Shila, for din kæmpe hjælp og for at dele ud af din store viden."

Kristina Boje