Forældrekursus i kraniosakralterapi

Har du et barn med....

  • Autisme
  • ADHD
  • Tourettes
  • HSP
  • søvnproblemer
  • generelle adfærdsudfordringer
  • indre uro
  • indlæringsvanskeligheder

Har du lyst til selv at kunne hjælpe dit barn med disse vanskeligheder?

Eller vil du gerne kunne supplere den behandling dit barn i forvejen får af en professionel kraniosakral terapeut?

Så kunne et forældrekursus, hvor du lærer nogle basale kraniosakrale (kst) teknikker måske være noget for dig!

På kurset lærer du kraniosakralterapiens blide teknikker, som kan hjælpe dit barn i bedre balance, hvis I bruger dem jævnlig i derhjemme.

Teknikkerne kan bla. få dit barn til at slappe af, sove, afhjælpe smerter, hovedpine og stress.

Du blive IKKE uddannet kraniosakral terapeut på kurset, men lærer nogle nemme og simple teknikker, som ikke kræver kundskaber som behandler eller lignende.

Kurset henvender sig både til forældre/bedsteforældre eller andre interesserede, som har lyst til at kunne hjælpe sin familie eller omgangskreds med kst teknikkerne.

Kurset er en blanding af teori og praksis, med størst vægt på praksis da det er hænderne der skal lære håndværket og ikke hovedet.

Du vil efter kurset kunne bruge teknikkerne til husbehov, og det er IKKE en uddannelse til kraniosakralterapeut!

Hvad koster et kursus?

Prisen er kr 1600,- for et hel dags kursus incl. let forplejning (ex frokost som du selv står for) og kopier af undervisningsmaterialet.

Hvornår er det næste kursus?

Lørdag den 16 juni kl. 9.00-15.00

Er I en større gruppe, f.eks. en forening eller lignende som ønsker at jeg kommer ud og holder et kursus for jer, er I meget velkommen til at kontakte mig på mail: info@kranioklinikken.dk eller telefon 24 48 04 96

Kurset afholdes i Kranioklinikkens lokaler på Fruens Bøge Alle 29, 5250 Odense SV

Tilmelding til forældrekurset her!

Klienter siger

"Jeg tilmeldte mig basiskurset i Kranioklinikken, fordi min søn Kristoffer havde fået nogle behandlinger hos Shila og vi havde set en rigtig god effekt af behandlingerne.

Jeg ville derfor gerne lære teknikkerne selv, så jeg kunne hjælpe min søn i hverdagen.

Kristoffer havde haft store problemer med indre uro og søvnproblemer, og havde fået balance i sin krop igen efter behandlingerne hos Shila.

Det var et meget spændende kursus, med mange brugbare teknikker som jeg kunne tage med hjem og bruge direkte på min søn.

Jeg bruger teknikkerne jævnligt og Kristoffer elsker det. Inden for kort tid skete der 3 voldsomme ting omkring vores familie, som under normale omstændigheder ville have slået Kristoffer fuldstændig ud, men ved hjælp af teknikkerne som Shila havde lært mig, fik jeg selv skabt balance i ham igen. Så han på den måde fik mere balance i sit liv til at tackle de voldsomme oplevelser.

Tak Shila, for din kæmpe hjælp og for at dele ud af din store viden."

Kristina Boje