Fra ADHD diagnose- til en glad og rolig dreng

For lidt over 1 år siden, stod vi med en meget frustreret dreng på 5år. Han var udadreagerende, havde en frygtelig indre uro og var begyndt at lukke sig inde i sig selv. En dreng uden filter og han tog alle sanseindtryk ind og havde derfor sine følelser uden på tøjet. Nætterne var urolige og vi havde en dreng uden overskud.

Børnehaven var bekymret og mistænkte en ADHD- diagnose. Men vi forældre var ikke helt af samme opfattelse. Den dreng børnehaven så og fortalte om, var ikke samme dreng vi oplevede derhjemme.
Derfor valgte vi at kontakte Shila, da vi var sikre på, der måtte findes en bedre løsning, end at sætte en diagnose på ham.

Allerede efter første behandling, kunne vi mærke en forskel. Han begyndte at sove bedre, virkede mere rolig og hvilede i sig selv og langsomt kunne vi begynde at stille krav til ham igen. Ikke nok med vi derhjemme mærkede en forandring, så kunne folk omkring os mærke en markant forbedring.

Et eksempel – Vi var til juleteater i storesøsterens klassen, hvor Rasmus sad helt stille og efterfølgende gik stille rundt og snakkede og opsøgte de andre børn/voksne. En forælder kom hen til mig og spurgte direkte, hvad pokker har du gjort ved ham, er han syg/dårlig. Rasmus var jo normalt i fuldt firspring og ”kravlede” på væggene. Hvorefter jeg måtte svare, Rasmus har været til kraniosakralterapi…
Nu er han startet i 0. klasse og pædagoger og lærer som kender ham fra forårs SFO´en, kan se og mærke en markant forandring. Så vi er lykkelige for at vi fulgte vores egen mavefornemmelse.

Vi fortsatte med at komme hos Shila med et par måneders mellemrum. Og nu bliver der længere og længere imellem besøgene. Vi kigger på ham og fornemmer selv, hvornår det er ved at være tiden til at komme forbi Shila igen.

Nu er han startet i 0. klasse og pædagoger og lærer som kender ham fra forårs SFO´en, kan se og mærke en markant forandring. Så vi er lykkelige for at vi fulgte vores egen mavefornemmelse.
Oveni hatten så har Rasmus lagt sit astma medicin på hylden. - Tidligere fik han maske flere gange om dagen og den er stort set ikke i brug længere, uanset årstid.
Vi er så glade og stolte af vores dreng – Nu ligger fremtiden lys foran ham.

Stor ros til Shila og vi anbefaler denne behandlingsform til mange
/TPH

Andre har også læst:

I skal ikke regne med at det bliver jeres datter som kommer til at give jer børnebørn

Mere info

Vi frygtede hun havde en diagnose, nu er hun en rolig og kærlig pige

Mere info

Jeg vil gå gennem ild og vand for min datter

Mere info

Andre har også læst:

I skal ikke regne med,at der er
jeres barn som kommer til at give jer børnebørn

Vi frygtede hun havde en diagnose.
Nu er hun en rolig og kærlig pige

Jeg vil gå gennem ild og vand for min datter