Tjek lige min hjemmelavede opskrift

Slut med at give dine børn billige skod chokolade julekalendere

​Først går du ind i et supermarked og køber en billig skod chokoladejulekalender. Jeg fik en til 10 kr.

Her efter åbner du stille og roligt kalenderen i toppen med en skarp kniv, som kan listes ind under limen og løsne kalenderens top fra hinanden. Så lister du stille og roligt den gennemsigtige plastiketui ud af kalenderen. Tag al skodchokoladen ud, og smid det i skraldespanden.​

Smelt ca. 100-150 g chokolade i et vandbad. Jeg vælger altid en god mørk chokolade, men kan også finde på at mikse lidt, så der er nogle forskellige smagsoverraskelser i kalenderen.

Hæld den smeltede chokolade i formen og lad chokoladen størkne.

Brug en limpistol og put lidt lim på plastik delen af kalenderen.

List nu plastikformen tilbage i kalenderen. Lim toppen sammen. Og vupti! Nu har du en lækker chokoladejulekalender, som du med god samvittighed kan give til dine børn.

Glædelig jul!

Kundeudtalelser

​Det siger mine klienter

So​phie Ellehuus

"Kan p​å alle måder anbefale Shila til behandling af hovedpine og Migræne. Med enkelte behandlinger har jeg mærket en markant forandring. En blid og nænsom behandlingsform, hvor jeg har følt mig meget try.

Fra ❤️ ​tak"

Kirsten Grauslund

"Jeg vil anbefale søvnkurset, som har hjulpet mig godt på vej til et bedre “søvn-liv”. Angst kom pludselig til at spille en stor rolle i mit liv her i efteråret, og Shila hjalp mig gennem mindfulness til at takle den."

Christina Gade Ebsen

"Shila er en hjertevarm person med overskud til at lytte og spørge ind til ens problemer. Jeg har haft stor glæde af mine behandler hos hende, kan kun varmt anbefale hende 🙂"

Rikke Kvist Andersen

"Jeg har været plaget af hovedpine næsten hver dag al den tid jeg kan huske indtil jeg kom hos Shila. Nu har jeg meget lange perioder helt uden hovedpine men så tager det lige så stille til igen og så bestiller jeg en ny tid! Ca en gang om året"

Jeanette Christensen Skøtt

"Shila er fantastik til at behandle, min krop har ikke haft det så godt, men efter 1 behandling kan jeg tydelig mærke forskel og min krop er i bedring!"

Dafna S. Philosof​

"Shila udstråler ro, tryghed og er meget professionel i sine behandlinger. Jeg kan varmt anbefale hende uanset om det er til helt små babyer eller voksne. Alle kan have brug for og glæde af en omgang kranio sakrel terapi hos Kranioklikken."

Kranioklinikken v/Shila Nielsen​​

CVR: 33275609

​​Lindvedvej 77, 5260 Odense S

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Ring til mig på telefonnummer 24 48 04 96,

​bedst mellem kl 08.00 - 17.00.

​Husk også, at du kan skrive til mig på: info@kranioklinikken.dk.

Følg mig på sociale medier:​

facebook (1)  instagram (1)

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 14.00

Tirsdag​

10.00 - 19.00

​​​Onsdag​

08.00 - 16.00

Torsdag​

08.00 - 16.00

Fredag​

08.00 - 15.00