Æbleskiver, gluten og mælkefrie

Ingen jul uden æbleskiver- også fåes de også i en glutenfri udgave. De smager helt fantastiske. Ungerne elsker dem.

Her får du opskriften:
  • 2 ½ dl rismælk
  • 3 æg (deles i blomme og hvider)
  • 100 g rismel
  • 100 g quinoamel
  • 2 spsk birkesød
  • 1 tsk kardemomme
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 3 spsk frikpresset appelsinsaft
  • 3 spsk smeltet kokosolie
Pisk æggeblomme, birkesød og kardemomme til en luftig masse.
Tilsæt de tørre ingredienser skiftevis med rismælken.
Pisk hviderne stive.
Pisk den smeltede kokosolie og appelsinsaften i dejen.
Til sidst vender du de stiftpiskede hvider i dejen, lige inden du skal stege dem.
Du får ca. 30-35 skønne æbleskiver af denne portion.
God fornøjelse!