​Kundeudtalelser

​Det siger mine klienter

Læs nogle af mine klienters udtalelser, hvordan mine behandlinger har forbedret deres liv og situation med dem selv og deres barn/børn.

Jeg ser frem til at hjælpe dig med mine evner og kompetencer. Du kan booke tid ved at ringe til mig eller via online booking.

Mor og søn

Min søns tics forsvandt allerede efter to behandlinger

Jeg og min søn på 6 år har været hos Shila af to omgange. Første gang for ca 1 år siden fordi min søn begyndte at få tics, som kom til udtryk ved at han blinkede ofte, rullede med øjenene og spærrede øjenene op. Han var selv generet af det, og efter en snak med vores praktiserende læge som oplyste at det var helt normalt for førskolebørn og at vi bare skulle afvente at det gik væk af sig selv, kontaktede jeg Shila. Jeg havde læst godt om hende på nettet og var villigt til at prøve om hun ikke kunne afhjælpe min søns tics.​

Min søn fik en behandling ved Shila og ved opfølgende behandling nr to var alle tics væk. Jeg kunne se at han blev afslappet under behandlingen og han sagde selv at det både var rart og underligt. ​

Efter ca. 9 måneder uden tics kom de igen dog i mindre udtalt grad end første gang. Vi kontaktede Shila igen og fik denne gang 4 behandlinger før vi igen var uden tics. ​

Forinden første behandling ved Shila havde vi suppleret med vitaminer og mineraler (mulitvitamin, fiskeolie og magnesium) samt konstateret at en mindsket brug af ipad havde en positiv effekt. Dog først ved behandlingerne forsvandt min søns tics helt. ​

Shila får de varmeste anbefalinger og er god til børn. Vi kommer helt sikkert igen hvis vi en anden gang får “problemer".

En glad mor

Væk er børnemigræne og mavepine

I stedet har jeg fået en glad dreng med overskud 😃, som er blevet bedre til at give udtryk for sine følelser og har lyst til at kramme sin mor 💓

På bare to måneder har Shila hjulpet min søn til at blive en gladere udgave af sig selv. Hun hjalp ham med at trække vejret mere hensigtsmæssigt og gav ham en sjov vejrtrækningsøvelse som vi laver hver dag nu.

Jeg kan kun varmt anbefale at få behandling hos Shila.​

Lucas mor

Lucas rejse, fra en dreng med store vredesudbrud til rolig og afbalanceret”

Lucas kæmpede med at holde sammen på sig i skolen, og når han så kom hjem, brød hans verden sammen, hvilket resulterede i store vredesudbrud. Vi kunne ikke nå ind til ham. Frustrationer, ukvemsord og trampen i gulvet var hans måde at få vreden ud på. Men så kontaktede vi Shila.

Efter blot to behandlinger har Lucas markant færre vredeudbrud, og når de opstår, er de kortere. Jeg er nu i stand til at nå ind til ham og hjælpe ham med at håndtere sine følelser. Som en bonus har Lucas lært at "sugerørsøvelsen” (som er den fantastisk vejrtrækningsøvelse Shila har givet os) hjælper ham når han mærker vreden stige i ham. Ligesom han har opdaget, at han kan berolige sig selv i pressede situationer bare ved hjælp af vejrtrækningen.

De varmeste anbefalinger fra Lucas mor

Aslans mor

Min søn har ikke sovet i 8 måneder

Her får du Aslans mors fortælling:

“Min søn på 10 måneder havde en hård start på livet. En lang fødsel over flere dage og en navlesnor om halsen, gav en stresset lille fyr.

I en stor del af hans korte liv har søvnen været nærmest ikke eksisterende. Jeg har ikke tal på hvor mange gange i løbet af natten han vågnede.

Lurerne om dagen var en kamp. Jeg skulle hoppe med ham i armene eller have barnevognen i konstant bevægelse.

Om dagen var hans lille krop konstant i bevægende- det eneste der kunne få ham i ro, var under amningen. Men det betød osse at mad ikke interesserede ham.

Da jeg kontaktede Shila var jeg desperat. Efter ikke at have sovet i mere end et halvt år.

Men allerede efter den første behandling kunne jeg mærke en forskel og nu efter 3 behandlinger kan jeg putte ham i hans barnevogn og han tager let en lur på 3 timer og nætterne er med meget få opvågninger.

Jeg har fået en glad dreng der hviler i sig selv og som osse er begyndt at spise fast føde. Hurra 🥰

Nu tror jeg på fremtiden igen”❤️

De bedste anbefalinger Aslans mor

En glad mor

”Kolik-baby”

Der er ikke noget bedre end en fredfyld baby som ligger og sover på ens arm.

Sådan var det ikke for Agnes på 3 uger, som skreg og var utrøstelig flere timer hver aften. Men efter en enkelt behandling hos Shila blev en hård, udspilet og anspændt mave gjort blød igen og hendes nervesystem afspændt.

Anbefalinger fra en glad mor 

Ida Aspegren

Nu har jeg en glad baby igen”

Min søn på 11 uger har fået en behandling hos Shila, som virkelig har ændret ALT.

Han blev født ved kejsersnit, da jeg efter mange timer med veer ikke kunne presse ham det sidste stykke ud, da hans hovede sad fast i mit bækken.

Jeg har egentlig haft en tilfreds og glad baby, men jeg har også kunne mærke at han var urolig i sin krop og stresset i sit sind.​

Når jeg lagde ham fra mig, begyndte han at græde og han græd tit selvom han var mæt, havde sovet og var skiftet. Han havde en muren i kroppen og havde svært ved at give sig hen til søvnen.

I går fik han en behandling og jeg er nu den gladeste mor i verden! Min søn har en helt anden ro i sit sind, og jeg kan nu lægge ham fra mig uden han søger til tåre. Han sover meget mere og ammer meget længere tid ad gangen. Han havde ikke fået det vrid i sin krop, da han ikke blev født normalt og hans rygsøjle har siddet fast.

Jeg er glad for at jeg lyttede til min mavefornemmelse og fik ham behandlet. Vil bare opfordre alle der har den mindste mistanke!

Shila er så dygtig og hun havde en fantastisk kontakt med mit barn.

Marlene Twisttmann Pedersen

”En utrøstelig baby”

Man føler sig velkommen lige så snart man træder ind i klinikken hos Shila. Vi tog afsted med vores lille søn Benjamin som blev født ved kejsersnit.

Han havde rigtig mange mavekneb og var tit ulykkelig. Vi savnede også, at han lærte at bruge sin sut så mor kunne få en pause en gang imellem. Sutten kunne bruges til at trøste ham med, når han ugentlig får lagt gips på begge ben. Da kan jeg nemlig ikke kan amme ham imens.

Hans mavepine er væk efter vi er startet hos Shila og han bruger sutten fint det meste af tiden. ​

Behandlingerne har været alle pengene værd 😊

Gitte Thuesen

​”Spændinger i nakken”

Min datter Sofie på 8 år har fået et par behandlinger hos Shila. I første omgang pga hendes nakke, som havde sat sig godt og grundigt fast - Sofie havde meget ondt. Shila tog hende ind til akut behandling og fra at kunne INGENTING, kunne Sofie pludselig dreje hovedet og kigge til den anden side.

Ved ikke, hvad Shila gjorde, men noget gjorde hun 👏👏

Efterfølgende fik hun enkelte behandlinger som opfølgning på nakke samt behandlinger for migræne. Sofie fortalte, at det hjalp og løsnede op.

En fornøjelse at være i Shilas hænder 😊👏🌸

​Jeanette Christensen Skøtt

Shila er fantastik til at behandle, min krop har ikke haft det så godt, men efter 1 behandling kan jeg tydelig mærke forskel og min krop er i bedring!

Katrine Pedersen

Jeg kontaktede Shila fordi vores situation var fuldstændig uholdbar.

Min søn Mikkel på 5 år mistrives både i børnehaven og derhjemme. Han var altid meget støjende og hans kropsbevægelser var meget voldsomme og pludselige. Det var som om han havde brug for at larme for at larme. Han kunne løbe fuldstændig ukontrolleret og meningsløst rundt derhjemme eller i børnehaven.

Og når Mikkel blev ked af det, sur, glad eller vred kunne han ikke styre det. Det var som om alt var sort eller hvidt for ham. Han kunne f.eks. ikke finde ud af at være lidt ked af det eller lidt glad. Følelserne kørte fuldstændig over genvind. Derudover led han af night terror og var vådligger. Det var meget udmattende for både ham og for resten af familien.

Allerede under første behandling hos Shila, kunne jeg se en helt anden dreng. Han var tillidsfuld og var fuldstændig åben overfor berøring, som han normalt ikke er.

Efter 2 behandlinger havde jeg en helt forandret dreng og nu efter den 4 behandling har jeg en dreng som sover roligt om natten, er tør og som kan sidde roligt og koncentreret og lege. Han er blevet en dejligt omsorgsfuld storebror og vi kan f.eks. tage i svømmehallen og på legepladsen uden at jeg er bekymret for om han løber væk eller flipper ud.

​Ida Aspegren

Min søn på 11 uger har fået en behandling hos Shila, som virkelig har ændret ALT.

Han blev født ved kejsersnit, da jeg efter mange timer med veer ikke kunne presse ham det sidste stykke ud, da hans hovede sad fast i mit bækken.

Jeg har egentlig haft en tilfreds og glad baby, men jeg har også kunne mærke at han var urolig i sin krop og stresset i sit sind.

Når jeg lagde ham fra mig, begyndte han at græde og han græd tit selvom han var mæt, havde sovet og var skiftet. Han havde en muren i kroppen og havde svært ved at give sig hen til søvnen.

Igår fik han en behandling og jeg er nu den gladeste mor i verden! Min søn har en helt anden ro i sit sind, og jeg kan nu ligge ham fra mig uden han søger til tåre. Han sover meget mere og ammer meget længere tid ad gangen. Han havde ikke fået det vrid i sin krop, da han ikke blev født normalt og hans ryg søjle har siddet fast.

Jeg er glad for at jeg lyttede til min mavefornemmelse og fik ham behandlet. Vil bare opfordre alle der har den mindste mistanke!

Shila er så dygtig og hun havde en fantastisk kontakt med mit barn.

​Vi frygtede hun havde en diagnose. Nu er hun en rolig og kærlig pige

For 1/2 år siden mødte jeg Alba for første gang.

En skøn lille lyshåret pige på 14 måneder.

Det havde været en hård graviditet og fødsel og amningen ville ikke rigtig lykkedes.

Alba havde lige siden fødslen, afvist fysisk kontakt til andre mennesker, ville ikke kramme eller være nærværende.

Hun havde meget uro i sin krop og sind, og ville ikke sidde stille ret længe ad gangen.

"Jeg følte mig afvist af min egen datter"​

Albas mor syntes at det var svært at tale om, til andre mennesker.

"Det er tabubelagt tale om, når ens børn ikke vil kramme og putte" fortalte hun mig.

Fysisk kontakt er noget fuldstændig basalt

Det er ikke kun børn som har brug for den fysisk kontakt, det er også en måde hvorpå forældre knytter sig til deres børn.

Så når børn, af forskellige årsager ikke vil kontakten, er det let som forældre at føle sig, som en fiasko.

Under graviditet og fødsel kan der opstå ubalancer og spændinger, som kan vise sig ved at barnet trækker sig ind i sig selv og afviser fysisk kontakt med andre mennesker.

Albas forældre havde prøvet mange forskellige ting

De havde blandt andet prøvet​

• at svøbe Alba når hendes uro var værst

• konsulteret en fysioterapeut

• givet hende zoneterapi

​​

Men intet hjalp.

Familie og venner omkring dem, mente at Alba nok bare var et lidt uroligt barn, som hun nok skulle vokse sig fra igen.

Men hendes forældre begyndte efterhånden at frygte at hun måske havde en form for diagnose, inden for autismespekteret.

Nu må vi gøre noget andet!

​Da Alba en dag blev syg med 40 i feber og hun stadig "fløj" rundt, slog det hovedet på sømmet.

Nu var de nødt til at gøre noget andet.

"Min mor anbefalede, at tage kontakt til Shila, da hun selv havde fået hjælp af hende. Hun havde snakket om Alba under en af konsultationerne og Shila mente at hun kunne hjælpe hende "

Allerede efter første behandling, ville hun sidde hos os

Alba fik den første behandling, og allerede inden vi gik ud fra behandlingen, begyndte hun så småt at ville sidde hos os. Bare i få minutter, men det var meget stort, set i forhold til hvad hun havde ville tidligere.

Vi startede et intensivt forløb, hvor jeg så Alba med knap en uges mellemrum de første 4 behandlinger, og herefter med 14 dage i mellem. I alt har jeg set Alba 7 gange.

Jeg kunne allerede, efter 2 behandling se hvordan Alba slappede mere og mere af. Og hvordan hun begyndte at tage kontakt til mig og hende forældre, pludrede og puttede sig ind til sin mor.

Nu har vi en dejlig pige

Før var hun en fremmed i familien, som vi frygtede havde en diagnose.

Nu er hun en glad pige, i balance med masser af krudt bag i.

"Havde det ikke været for ikke været for dig, Shila – havde vi måske haft en pige med en diagnose"

Vil du også bestille en behandling til dit barn, kan du gøre det her.

​Rikke Kvist Andersen

Jeg har været plaget af hovedpine næsten hver dag al den tid jeg kan huske indtil jeg kom hos Shila. Nu har jeg meget lange perioder helt uden hovedpine men så tager det lige så stille til igen og så bestiller jeg en ny tid! Ca en gang om året

​Kirsten Grauslund

Jeg vil anbefale søvnkurset, som har hjulpet mig godt på vej til et bedre “søvn-liv”.

​Angst kom pludselig til at spille en stor rolle i mit liv her i efteråret, og Shila hjalp mig gennem mindfulness til at takle den.

​Christina Gade Ebsen

Shila er en hjertevarm person med overskud til at lytte og spørge ind til ens problemer. Jeg har haft stor glæde af mine behandler hos hende, kan kun varmt anbefale hende 🙂

​Christina Hedal

I en lang periode har jeg haft et ønske om at prioriterer min søvn bedre, for jeg havde virkelig mange dårlige vaner omkring min søvn. Blandt andet havde jeg svært ved at komme ordenlig tid i seng om aftenen. Jeg har været ramt af stress, og viste godt at søvn var alfa omega for at få det bedre. Men jeg kunne ikke finde ud af at hjælpe mig selv.

Men så meldte jeg mig på "Tag hånd om din søvn, og få mere overskud til dig selv" og det vendte op og ned på mit liv.

​Efter at have gennemgået de 7 moduler, er mit overskud blevet væsentligt bedre. Jeg sover nu 8 timer hver dag og får hver dag en skøn afslutning på dagen,og har mere energi til at starte den næste. Det er virkelig fedt, at kunne mærke, hvor stor en effekt dette kursus har haft på mig og min søvn.

Kan kun anbefale det til alle der ønsker at tage deres søvn alvorligt.

Maria Jessen

Jeg har levet med kronisk hovedpine i mange år, efter et gammelt piskesmæld. Da jeg senere pådrog mig en kraftig hjernerystelse, var det som om min krop sagde STOP. Jeg kunne ikke sove om natten, hovedpinen tog til, min nakke var låst og jeg kunne mærke at min krop var helt ude af balance. Jeg havde prøvet forskellige behandlingsmetoder uden det hjalp, men så mødte jeg Shila. Fra første møde, følte jeg mig tryg, respekteret og jeg kunne mærke at Shila viste hvad hun havde med at gøre.

Efter nogle få uger begyndte min krop stille og roligt at finde balancen igen. Min menstruation, som i årevis har været uregelmæssig, blev regelmæssig igen, jeg begyndte at kunne sove om natten, og pludselig gik det op for mig at jeg faktisk havde glemt hvordan det var ikke at have hovedpine.

Jeg var ikke længere træt hele dagen, for jeg fik sovet om natten og jeg havde overskud til min familie, når jeg kom hjem fra arbejde. Faktisk er jeg begyndt at dyrke motion igen, fordi det nu ikke længere gør ondt i hovedet og spænder i nakken når jeg bevæger mig.

​Marlene Twisttmann Pedersen

Man føler sig velkommen ligeså snart man træder ind i klinikken hos Shila. Vi tog afsted med vores lille søn Benjamin som blev født ved kejsersnit d. 7. November 2018.

Han havde rigtig mange mavekneb og var tit helt ulykkelig. Vi savnede også, at han lærte, at bruge sin sut så mor kan få en pause engang imellem og så han kan trøstes med den når han ugentlig får lagt gips på begge ben, da jeg ikke kan amme ham imens.

Han er slet ikke så plaget med maven mere som ved start og han bruger sutten fint det meste af tiden. Et par gange mere hos Shila og så tror jeg vi er færdige.

Vi fortryder ikke vi har valgt, at betale de penge for behandlinger, da det har vist sig, at være det værd indtil videre. 😊

​Gitte Thuesen

Min datter Sofie på 8 år har fået et par behandlinger hos Shila. I første omgang pga hendes nakke, som havde sat sig godt og grundigt fast - Sofie havde meget ondt. Shila tog hende ind til akut behandling og fra at kunne INGENTING, kunne Sofie pludselig dreje hovedet og kigge til den anden side.

Ved ikke, hvad Shila gjorde,
​men noget gjorde hun 👏👏

Efterfølgende fik hun enkelte behandlinger som opfølgning på nakke samt behandlinger for migræne. Sofie fortalte, at det hjalp og løsnede op.

En fornøjelse at være i Shilas hænder 😊👏🌸

​Nønne Maalø Larsen

Jeg er kommet ved Shila ifm. graviditet, hvor jeg var plaget af svære bækkensmerter. Jeg husker tydeligt den dag jeg parkerede ude foran og næsten ikke kunne komme ud af bilen pga. smerter. Jeg vraltede ned af trappen - klar til behandling. Efter en halv times behandling kunne jeg løbe smertefri op af trappen.

Det er helt uvirkeligt, hvilken effekt Shilas behandlinger har haft på mig - og jeg anbefaler alle med smerter i bevægeapparatet at tage forbi Shila.

Også dig!

​Fra ADHD diagnose- til en glad og rolig dreng

For lidt over 1 år siden, stod vi med en meget frustreret dreng på 5år. Han var udadreagerende, havde en frygtelig indre uro og var begyndt at lukke sig inde i sig selv. En dreng uden filter og han tog alle sanseindtryk ind og havde derfor sine følelser uden på tøjet. Nætterne var urolige og vi havde en dreng uden overskud.

Børnehaven var bekymret og mistænkte en ADHD- diagnose. Men vi forældre var ikke helt af samme opfattelse. Den dreng børnehaven så og fortalte om, var ikke samme dreng vi oplevede derhjemme.

Derfor valgte vi at kontakte Shila, da vi var sikre på, der måtte findes en bedre løsning, end at sætte en diagnose på ham.

Allerede efter første behandling, kunne vi mærke en forskel. Han begyndte at sove bedre, virkede mere rolig og hvilede i sig selv og langsomt kunne vi begynde at stille krav til ham igen. Ikke nok med vi derhjemme mærkede en forandring, så kunne folk omkring os mærke en markant forbedring.

Et eksempel – Vi var til juleteater i storesøsterens klassen, hvor Rasmus sad helt stille og efterfølgende gik stille rundt og snakkede og opsøgte de andre børn/voksne. En forælder kom hen til mig og spurgte direkte, hvad pokker har du gjort ved ham, er han syg/dårlig. Rasmus var jo normalt i fuldt firspring og ”kravlede” på væggene. Hvorefter jeg måtte svare, Rasmus har været til kraniosakralterapi…

Nu er han startet i 0. klasse og pædagoger og lærer som kender ham fra forårs SFO´en, kan se og mærke en markant forandring. Så vi er lykkelige for at vi fulgte vores egen mavefornemmelse.

Vi fortsatte med at komme hos Shila med et par måneders mellemrum. Og nu bliver der længere og længere imellem besøgene. Vi kigger på ham og fornemmer selv, hvornår det er ved at være tiden til at komme forbi Shila igen.

Nu er han startet i 0. klasse og pædagoger og lærer som kender ham fra forårs SFO´en, kan se og mærke en markant forandring. Så vi er lykkelige for at vi fulgte vores egen mavefornemmelse.

Oveni hatten så har Rasmus lagt sit astma medicin på hylden. - Tidligere fik han maske flere gange om dagen og den er stort set ikke i brug længere, uanset årstid.

Vi er så glade og stolte af vores dreng – Nu ligger fremtiden lys foran ham.

​Stor ros til Shila og vi anbefaler denne behandlingsform til mange /TPH

​Kirsten Grauslund

Efter adskillige uger med Shilas søvnkursus har jeg nu ændret en del i mine søvnvaner.

​Jeg går i seng og står op på samme tid hver dag. Der er ryddet op og ud i soveværelset. Og jeg forsøger efter bedste evne at følge de råd, der gives, når søvnen ikke indfinder sig i rimelig tid.

​Førhen sad jeg ofte oppe til langt over midnat af angst for endnu en gang ikke at kunne falde i søvn. Nu falder jeg i søvn til Shilas indtalte godnatmeditation, eller en stille lydbog.

Jeg har bestemt fået en bedre søvn, selv om der stadig er plads til forbedring. Så jeg fortsætter bare med at arbejde med de værktøjer jeg har lært, da det indtil videre har givet et rigtigt godt resultat.

​Dafna S. Philosof​

Shila udstråler ro, tryghed og er meget professionel i sine behandlinger. Jeg kan varmt anbefale hende uanset om det er til helt små babyer eller voksne. Alle kan have brug for og glæde af en omgang kranio sakrel terapi hos Kranioklikken.

​Solveig

Søvnkurset har givet mig teknikker til brug inden sengetid for at få ro på krop og vejrtrækning.

Men også stof til eftertanke på hvordan min egen og familiens dag starter. Jeg kan varmt anbefale kurset til alle der har større eller mindre problemer med at falde i søvn eller sove generelt.

​Sofie Ziegler

I en lang periode af mit liv har jeg følt mit træt, modløs, opgivende, rodløs og følt at jeg ikke passede ind nogen steder. Jeg gik til psykolog i mange år, men følte til sidst at jeg havde brug for at arbejde med mig selv på et dybere plan. Jeg havde hørt om kraniosakral terapiens positive virkninger tidligere, og tænkte at det kunne være godt for mig og min situation.

Da jeg mødte Shila første gang, følte jeg for første gang i mit liv, mig tryg. Jeg følte mig tillidsfuld, og åben ift den behandling hun gav mig, helt fra starten. Jeg fik min energi tilbage efter få behandlinger og begyndte på en rejse, som ikke er slut endnu, mod at finde ind til mig selv og finde styrken i mig selv igen.

Jeg har i mange år været plaget af kroniske kæbesmerter og hovedpine som begge er udløst af forskellige fysiske traumer. De er fuldstændig forsvundet nu. Jeg føler jeg er kommet tættere på mig selv, som den person jeg i virkeligheden er. Jeg hviler i mig selv på en helt ny måde og er dybt taknemmelig over den rejse, Shila har hjulpet mig ud på.

​Helle Bonde Nielsen

Skøn oplevelse - dejlig gave - bestemt anbefalelsesværdigt 👍😊

​Mia Kross Larsen

Kæmpe anbefaling til Shila! Hun har nu behandlet min datter to gange, første gang da hun var 3 måneder og nu igen hvor hun er 5 måneder.

Hun er så dygtig og er dybt fokuseret på at holde øjenkontakten med min datter så hun føler sig tryg imens hun behandler hende.

Vi har kunne mærke forskel lige med det samme.

Stor anbefaling herfra.

Bente Fucke

Da jeg startede hos Shila, havde jeg ondt i nakke og ryg dagligt. Jeg havde fået behandling ved en massør jævnligt, i en lang periode, men det var kun nok til at holde de værste smerter for døren.

Jeg begyndte at indstille mig på at jeg nok aldrig ville få det bedre, og måtte leve med smerterne. Indtil jeg mødte Shila.

Efter få behandlinger, begyndte jeg at få det markant bedre. Mit humør steg og jeg begyndte at se lyst på tilværelsen igen. Shila fik sparket til mig, så jeg begyndte at se livet fra flere forskellige vinkler. Så ud over at jeg blev helt smertefri, fik hun mig i gang med at træne og lærte mig at arbejde mentalt med mig selv. Shila var god til at stille en masse spørgsmål, som fik mig til at reflektere over mit liv og mig selv.

Det er lang tid siden jeg har haft det så godt, og nu har jeg også fået taget mig sammen til at søge nyt job. Og jeg har fået det! Det havde jeg aldrig klaret uden Shila hjælp.

​Laila Anderson

Vi har netop brugt vores sidste klip hos Shila. Da vi kommer til klinikken for godt 1 år siden med vores søn, havde han svært ved kontakt og holde fokus, han havde svært ved at finde overskud til at spise og prøve nye tingen og han havde svært ved at mærke sig selv. 5 behandlinger på 1 år, skulle der til, vi har nu en søn der har fundet ro, han har fået en bedre fornemmelse af kroppen. Han har fået mod på at kaste sig ud i og prøve nye ting.

Shila er en tålmodig og rummelig behandler, hun tager sig tid i behandlingerne, til at svar på finurlige spørgsmål. Hun er super dygtig til møde de børn hun arbejde med, der hvor de er. Vi vil til hver en tid anbefale Shila.

 

De bedste hilsener fra en meget tilfreds mor

​Heidi Hvid Rønnov

Shila er utrolig dygtig til at sætte sig ind i ens udfordringer, tanker og følelser. Hun har i mit tilfælde været god til at finde frem til de punkter jeg har det svært ved og har ikke kun haft for øje at hjælpe mig i forhold til kostomlægning men også i forhold til personlige ting som har blokeret for min udvikling.

Hun ser mig som et helt menneske og ikke kun som en der gerne vil tabe sig.

Kun positive ord herfra 🙂

​Lotte Saksager Rasmussen

Før vi kontaktede Shila første gang, led Gustav af mange ufrivillige bevægelser i nakken. Han havde smerter i nakken og vi troede derfor at det var årsagen til de ufrivillige bevægelser.

Vi kontaktede en kiropraktor hvor Gustav fik 2 behandlinger. Vi fik derefter at vide at hun ikke kunne gøre mere for vores søn. Hun mente at de ufrivillige bevægelser, i hans nakke var tics og at vi skulle overveje at få ham udredt for Tourettes. Vi var efterfølgende hos en børnelæge, som mente vi skulle tage kontakt til en neurolog for at Gustav kunne blive udredt yderligere.

Vi var meget frustrerede, men heldigvis kendte vi til Shila og havde fulgt hendes resultater på nettet. Så vi tog kontakt til hende. Gustav følte sig meget tryg ved at få behandling af Shila fra starten, og han slappede så meget af at han faldt i søvn hver gang hun behandlede ham. Efter 5 behandlinger kunne vi med glæde se at Gustavs tics var helt væk.

Han havde ikke ondt i nakken længere og vi havde en glad dreng, uden en diagnose. Vi er meget taknemmelige over at vi ikke startede på en udredning, men i stedet valgte Shila.

Mikkeline slap af med svær hovedpine og eksamensangst

Nu skal du møde Mikkeline. Da hun kom hos mig for godt 2 måneder siden, havde hun lidt af kraftig pandehovedpine i mange år.

Hun havde prøvet alt- hypnose, massage og akupunktur, men intet hjalp. Eneste hjælp hun kunne få var migrænemedicin.I et sidste desperat forsøg, faldt Mikkelines mor over min hjemmeside og kontaktede mig.

Allerede efter 2. behandling kunne hun mærke en markant forandring og i sidste uge da jeg havde besøg af hende for 4. gang, kunne hun fortælle mig at hun ikke havde haft hovedpine en eneste gang siden sidste behandling.

Men ikke nok med det. Mikkeline havde for første gang i sit liv, oplevet ikke at have angst i forbindelse med en eksamen. Hun havde haft fuldt overblik i situationen og kunne gå derfra med en god fornemmelse i maven.

​So​phie Ellehuus

Kan p​å alle måder anbefale Shila til behandling af hovedpine og Migræne. Med enkelte behandlinger har jeg mærket en markant forandring. En blid og nænsom behandlingsform, hvor jeg har følt mig meget try.

Fra ❤️ ​tak

Kundeudtalelser

​Det siger mine klienter

Kranioklinikken v/Shila Nielsen

​​Lindvedvej 71, 5260 Odense S

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Ring til mig på telefonnummer 24 48 04 96,

​bedst mellem kl 08.00 - 17.00.

​Husk også, at du kan skrive til mig på: info@kranioklinikken.dk.

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 16.00

Tirsdag​

09.00 - 16.00

​​​Onsdag​

07.00 - 15.00

​​​Torsdag​

09.00 - 18.00

Fredag​

08.00 - 15.00