​Lær mere om kranio sakral terapi

Kranio sakral terapi

Kranio sakral terapi er en blid kropsterapi, hvor man ved hjælp af lette tryk og greb understøtter kroppens egen selvhelbredende kræfter.

Hjerne og rygmarv (duramembranen) spiller en central rolle i det kraniosakrale system i samspil med kranieknoglerne, og andet knoglevæv i kroppen. Derudover også i samspil med nervevæv, muskelvæv, lymfesystemet, kroppens organer, bindevæv, ligamenter/ledbånd og hele væskesystemet (væske mellem organer, spinalvæske, blod, lymfevæske).

I kraniosakralterapi opfatter vi kroppen som et hele. Kroppen er bundet sammen af bindevæv, hvis funktion er at forbinde og holde alle dele i kroppen sammen, som et stort netværk.

Ubalancer eller spændinger i systemet, kan påvirke resten af kroppens organer, nerve-muskel-knoglevæv og bindevæv. Samtidig kan ubalancer og spændinger ”ude” i kroppen også påvirke hinanden og centralnervesystemet.

I kraniosakralterapien arbejder vi ud fra en body mind tankegang, som betyder at krop, sind og sjæl hænger uløseligt sammen. Ved hjælp at dialog under behandlingen, finder klienten sine egne selvhelbredende kræfter frem, som derved guider terapeuten i den rigtige retning.​

Hvad kan kranio sakral terapien hjælpe mig med?

Behandlingen med kraniosakralterapi kan hjælpe dig med de fleste ubalancer/lidelser i kroppen, fordi at kraniosakralterapien påvirker alle dele i kroppen og sindet.

Nogle tilstande som er blevet kroniske, kan være svære at helbrede, men ved hjælp af kraniosakralterapi kan symptomerne lindres. I de fleste tilfælde vil behandlingen kunne hjælpe din krop til at give helt slip på din lidelse.​

Hvor mange behandlinger skal jeg have før jeg mærker en effekt?

Det er svært på forhånd at sige hvor mange behandlinger du skal have før du mærker en effekt af behandlingen, og før du er færdig behandlet.

De fleste klienter mærker en effekt efter 2-3 behandlinger, men det er meget individuelt. Fordi du ikke mærker en effekt efter få behandlinger, er det ikke ensbetydende med at behandlingen ikke virker, blot at kroppen har brug for længere tid til at helbrede sig selv.

Hvad mærker jeg når jeg får behandling?

Det er meget individuelt hvor meget og hvad, du mærker under behandlingen. Det betyder til gengæld ikke, at behandlingen ingen effekt har, fordi du ikke mærker noget undervejrs.

Der kan være flere årsager til at du ikke mærker noget.

En årsag kan være at krop og sind ikke er vant til at ”arbejde” sammen, og det derfor kan være svært at mærke effekten, eller at få kontakt til de signaler der kommer fra kroppen.

En anden årsag kan være at underbevidstheden, som vi kalder for "den indre visdom", ikke føler sig klar til at vise terapeuten hvor årsagen til ubalancen sidder.

Inden for kraniosakralterapien opererer vi med den intelligente krop. Kroppens celler husker alt. Underbevidstheden spiller derfor en stor rolle i behandlingen. Kroppen viser altid terapeuten, hvilke ubalancer den har brug for at arbejde med og få løsnet op for. Så hvis kroppen ikke viser mig det, er den ikke klar til at arbejde med det. Måske skal jeg ind og løsne op i et andet væv eller område i kroppen, før jeg kan komme til at løsne op i vævet hvor årsagen til lidelsen sidder.

Nogle klienter mærker smerte eller ubehag i en bestemt legemsdel, et område i kroppen eller i sit sind under behandlingen, hvilket betyder at kroppen er ved at give slip på noget. Kroppen er i gang med at selvkorrigere, den er ved at skabe balance mellem de forskellige vævstyper i kroppen, muskel, knogle, nerve, organer eller centralnervesystem. Eller måske er den ved at skabe balance mellem krop og sind.

Kroppens celler husker alt hvad den har oplevet igennem hele livet. Alle oplevelser og større eller mindre fysiske og psykiske traumer sætter sig i kroppens hukommelse. Nogle af disse oplevelser eller traumer, vil kortvarigt skabe en ubalance i kroppen, for senere at blive afbalanceret af kroppen selv. Imens andre vil sætte sig i kroppen som større eller mindre ubalancer, som kroppens eget forsvar ikke har kunnet afbalancere.

Resultatet bliver at kroppen ”putter” energien fra disse oplevelser eller traumer ned i kroppen, hvor det kan skabe ændringer i spændingsmønstret i kroppen. På trods af dette ændrede spændingsmønster, har kroppen evnen til at fortsætte som hidtil, fordi den er god til at balancere selv i ”stormvejr”. Bliver spændingen for stor eller bliver der for mange ”punkter” rundt omkring i krop og sjæl, flyder bærret over og det resultere i en eller anden form for lidelse som et hold i ryggen, hovedpine, gigt eller andet.

Hvad koster en behandling?

Du kan finde priser på behandlingen her​. Hvis du allerede nu ved at du skal have flere behandlinger kan du med fordel købe et klippekort på 5 eller 10 behandlinger og spare penge.

Book tid online

Her bliver du behandlet som et helt menneske

Jeg kan tilbyde dig kranio sakral behandling, til at hjælpe dig og din krop tilbage i balance.

Se mine priser her

Du kan booke din tid online

Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 24 48 04 96 for at booke en tid.

Kundeudtalelser

​Det siger mine klienter

So​phie Ellehuus

"Kan p​å alle måder anbefale Shila til behandling af hovedpine og Migræne. Med enkelte behandlinger har jeg mærket en markant forandring. En blid og nænsom behandlingsform, hvor jeg har følt mig meget try.

Fra ❤️ ​tak"

Kirsten Grauslund

"Jeg vil anbefale søvnkurset, som har hjulpet mig godt på vej til et bedre “søvn-liv”. Angst kom pludselig til at spille en stor rolle i mit liv her i efteråret, og Shila hjalp mig gennem mindfulness til at takle den."

Christina Gade Ebsen

"Shila er en hjertevarm person med overskud til at lytte og spørge ind til ens problemer. Jeg har haft stor glæde af mine behandler hos hende, kan kun varmt anbefale hende 🙂"

Rikke Kvist Andersen

"Jeg har været plaget af hovedpine næsten hver dag al den tid jeg kan huske indtil jeg kom hos Shila. Nu har jeg meget lange perioder helt uden hovedpine men så tager det lige så stille til igen og så bestiller jeg en ny tid! Ca en gang om året"

Jeanette Christensen Skøtt

"Shila er fantastik til at behandle, min krop har ikke haft det så godt, men efter 1 behandling kan jeg tydelig mærke forskel og min krop er i bedring!"

Dafna S. Philosof​

"Shila udstråler ro, tryghed og er meget professionel i sine behandlinger. Jeg kan varmt anbefale hende uanset om det er til helt små babyer eller voksne. Alle kan have brug for og glæde af en omgang kranio sakrel terapi hos Kranioklikken."

Kranioklinikken v/Shila Nielsen​​

CVR: 33275609

​​Lindvedvej 77, 5260 Odense S

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Ring til mig på telefonnummer 24 48 04 96,

​bedst mellem kl 08.00 - 17.00.

​Husk også, at du kan skrive til mig på: info@kranioklinikken.dk.

Følg mig på sociale medier:​

facebook (1)  instagram (1)

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 14.00

Tirsdag​

10.00 - 19.00

​​​Onsdag​

08.00 - 16.00

Torsdag​

08.00 - 16.00

Fredag​

08.00 - 15.00