Forælderworkshop i kraniosakralterapi

Har du et barn med

 • Autisme
 • ADHD
 • Tourettes
 • HSP
 • søvnproblemer
 • generelle adfærdsudfordringer
 • indre uro
 • indlæringsvanskeligheder

​Har du lyst til selv at kunne hjælpe dit barn med disse vanskeligheder?

Eller vil du gerne kunne supplere den behandling dit barn i forvejen får af en professionel kraniosakral terapeut? Så kunne et forælderkursus, hvor du lærer nogle basale kraniosakrale (kst) teknikker måske være noget for dig!

På kurset lærer du kraniosakralterapiens blide teknikker, som kan hjælpe dit barn i bedre balance, hvis I bruger dem jævnlig i derhjemme.

Teknikkerne kan bla. få dit barn til at slappe af, sove, afhjælpe smerter, hovedpine og stress.

Du blive IKKE uddannet kraniosakral terapeut på kurset, men lærer nogle nemme og simple teknikker, som ikke kræver kundskaber som behandler eller lignende.

Kurset henvender sig både til forældre/bedsteforældre eller andre interesserede, som har lyst til at kunne hjælpe sin familie eller omgangskreds med kst teknikkerne.

Kurset er en blanding af teori og praksis, med størst vægt på praksis da det er hænderne der skal lære håndværket og ikke hovedet.

Du vil efter kurset kunne bruge teknikkerne til husbehov, og det er IKKE en uddannelse til kraniosakralterapeut!

Hvad koster et kursus?​

Invester i din barns fremtid for kun kr 2000,- for et hel dags kursus.

Du får:

 • Fuld forplejning, incl en lækker frokost
 • Undervisningsmateriale
 • Adgang til en lukket facebookgruppe, for alle tidligere deltagere på forælderworkshoppen

Hvornår er næste kursus?

05.02.2021 - klokken 09:00-15:30

Tilmeld dig her​

07.05.2021​ - klokken 9.00-15.30

Tilmeld dig her

Læs her hvad andre forældre har fået ud af kurset:

"Jeg tilmeldte mig basiskurset i Kranioklinikken, fordi min søn Kristoffer havde fået nogle behandlinger hos Shila og vi havde set en rigtig god effekt af behandlingerne.​

Jeg ville derfor gerne lære teknikkerne selv, så jeg kunne hjælpe min søn i hverdagen.​

Kristoffer havde haft store problemer med indre uro og søvnproblemer, og havde fået balance i sin krop igen efter behandlingerne hos Shila.​

Det var et meget spændende kursus, med mange brugbare teknikker som jeg kunne tage med hjem og bruge direkte på min søn.​

Jeg bruger teknikkerne jævnligt og Kristoffer elsker det. Inden for kort tid skete der 3 voldsomme ting omkring vores familie, som under normale omstændigheder ville have slået Kristoffer fuldstændig ud, men ved hjælp af teknikkerne som Shila havde lært mig, fik jeg selv skabt balance i ham igen. Så han på den måde fik mere balance i sit liv til at tackle de voldsomme oplevelser.​

Tak Shila, for din kæmpe hjælp og for at dele ud af din store viden."​

Kristina Boje​


"Shila får kompliceret stof ned på et niveau der er til at forstå og til at arbejde med, og hun gør det på en meget pædagogisk måde.

Der var altid plads til spørgsmål undervejs på kurset, alle blev taget alvorligt.

Kurset var primært hands on eller learning by doing, og det synes jeg var rigtig godt, da det er sådan man, efter min opfattelse lærer det bedst.

Det var vildt interessant at lære mere om kroppen og blandt andet lære om den kraniosakrale rytme. Også var det rigtig sjovt og spændende at prøve, at være behandler for en dag. Og fantastisk at det også lykkedes for én selv.

Vi fik mange gode redskaber på kurset, som vi kunne gå hjem og bruge på vores børn.

Alt i alt en hyggelig og lærerig dag, med en rigtig god stemning blandt deltagerne.

Kan kun varmt anbefale kurset til andre."

Nina Waage

​Er I en større gruppe, f.eks. en forening eller lignende som ønsker at jeg kommer ud og holder et kursus for jer, er I meget velkommen til at kontakte mig på mail: info@kranioklinikken.dk eller telefon 24 48 04 96.

Kurset afholdes i Kranioklinikkens lokaler på Lindvedgaard, Lindvedvej 77, 5260 Odense S.

Kundeudtalelser

​Det siger mine klienter

Mikkeline slap af med svær hovedpine og eksamensangst


"Nu skal du møde Mikkeline. Da hun kom hos mig for godt 2 måneder siden, havde hun lidt af kraftig pandehovedpine i mange år.


Hun havde prøvet alt- hypnose, massage og akupunktur, men intet hjalp. Eneste hjælp hun kunne få var migrænemedicin.I et sidste desperat forsøg, faldt Mikkelines mor over min hjemmeside og kontaktede mig.


Allerede efter 2. behandling kunne hun mærke en markant forandring og i sidste uge da jeg havde besøg af hende for 4. gang, kunne hun fortælle mig at hun ikke havde haft hovedpine en eneste gang siden sidste behandling.

Men ikke nok med det. Mikkeline havde for første gang i sit liv, oplevet ikke at have angst i forbindelse med en eksamen. Hun havde haft fuldt overblik i situationen og kunne gå derfra med en god fornemmelse i maven."

Jeg havde glemt hvordan det var ikke at have hovedpine


"Jeg har levet med kronisk hovedpine i mange år, efter et gammelt piskesmæld. Da jeg senere pådrog mig en kraftig hjernerystelse, var det som om min krop sagde STOP. Jeg kunne ikke sove om natten, hovedpinen tog til, min nakke var låst og jeg kunne mærke at min krop var helt ude af balance. Jeg havde prøvet forskellige behandlingsmetoder uden det hjalp, men så mødte jeg Shila. Fra første møde, følte jeg mig tryg, respekteret og jeg kunne mærke at Shila viste hvad hun havde med at gøre.


Efter nogle få uger begyndte min krop stille og roligt at finde balancen igen. Min menstruation, som i årevis har været uregelmæssig, blev regelmæssig igen, jeg begyndte at kunne sove om natten, og pludselig gik det op for mig at jeg faktisk havde glemt hvordan det var ikke at have hovedpine.

Jeg var ikke længere træt hele dagen, for jeg fik sovet om natten og jeg havde overskud til min familie, når jeg kom hjem fra arbejde. Faktisk er jeg begyndt at dyrke motion igen, fordi det nu ikke længere gør ondt i hovedet og spænder i nakken når jeg bevæger mig."


- Maria Jessen

Kranioklinikken v/Shila Nielsen​​

CVR: 33275609

​​Lindvedvej 77, 5260 Odense S

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Ring til mig på telefonnummer 24 48 04 96,

​bedst mellem kl 08.00 - 17.00.

​Husk også, at du kan skrive til mig på: info@kranioklinikken.dk.

facebook_blue - copy  instagram_color - copy

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 14.00

Tirsdag​

10.00 - 19.00

​​​Onsdag​

08.00 - 16.00

Torsdag​

08.00 - 16.00

Fredag​

08.00 - 15.00