Behandling til særligt sensitive børn

Hjælp til det følsomme barn

Mistrives dit barn i skole eller daginstitution – og måske også derhjemme? Der kan være mange årsager til, at dit barn ikke trives, og mange måder det kan komme til udtryk på.

​Diagnose eller ej, hvis dit barn mistrives, skal det først og fremmest mødes dér, hvor det er. Som en person, og ikke som en diagnose eller et nummer i rækken. Alt for ofte oplever særligt sensitive børn, som ikke fungerer optimalt i skole eller børnehave, at ende i ingenmandsland eller bliver flyttet fra sted til sted, uden at nogen tør tage ansvar for barnets læring og trivsel.

Dette bliver de aldrig her. Hos Shilas Univers møder og ser jeg børnene, som de er. Med min behandling til særligt sensitive børn hjælper jeg barnet med at opnå en større ro med afspændende kranio sakral terapi, der kan give gode resultater. Det gør jeg i min klinik i Odense, hvor du og dit barn nemt kan komme forbi, hvis I bor her i byen, i Nyborg eller et andet sted på Fyn.

Hvordan håndterer man særligt sensitive børn?

At et barn er særligt sensitivt, kan komme til udtryk på mange forskellige måder, og barnet skal derfor altid håndteres og behandles ud fra sin egen situation og udfordringer. Her i min klinik ser jeg blandt andet særligt sensitive børn med:

 • Koncentrationsbesvær
 • Indlæringsproblemer
 • Sociale vanskeligheder
 • Problemer med konflikthåndtering
 • Kræsenhed
 • Sensitivitet ift. tøj
 • Svært ved at håndtere følelser
 • Rigid tænkning
 • Impulsstyrret
 • Rigide handlemønstre
 • Problemer med at udtrykke sig

Og jeg ser også mange fortvivlede forældre og bedsteforældre, som ikke ved hvad de skal gøre. Enten får de ingen hjælp, eller også er den hjælp, de bliver tilbudt, ikke tilstrækkelig for deres barn.

Hvis du har et særligt sensitivt barn, som udviser nogle af ovenstående tegn eller på anden måde er havnet mellem to stole og mistrives i hverdagen, så ved jeg, hvor frustrerende det kan være som forældre, og hvor mørk og usikker fremtiden kan se ud.

Heldigvis er der hjælp at hente lige her. Jeg står altid klar til at give jer en varm velkomst men min behandling af særligt sensitive børn. Så hjælper jeg dig, dit barn og hele din familie mod en bedre hverdag og lysere fremtid.​​

Kontakt mig og hør mere om min behandling af særligt sensitive børn

Hvis du ønsker at høre mere om min tilgang til behandling af særligt sensitive børn, eller hvis du vil bestille en tid til en samtale og en behandling med kranio sakral terapi, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

Kundeudtalelser

​Det siger mine klienter

Lucas rejse, fra en dreng med store vredesudbrud til rolig og afbalanceret​

Lucas kæmpede med at holde sammen på sig i skolen, og når han så kom hjem, brød hans verden sammen, hvilket resulterede i store vredesudbrud. Vi kunne ikke nå ind til ham. Frustrationer, ukvemsord og trampen i gulvet var hans måde at få vreden ud på. Men så kontaktede vi Shila.

Efter blot to behandlinger har Lucas markant færre vredeudbrud, og når de opstår, er de kortere. Jeg er nu i stand til at nå ind til ham og hjælpe ham med at håndtere sine følelser. Som en bonus har Lucas lært at "sugerørsøvelsen” (som er den fantastisk vejrtrækningsøvelse Shila har givet os) hjælper ham når han mærker vreden stige i ham. Ligesom han har opdaget, at han kan berolige sig selv i pressede situationer bare ved hjælp af vejrtrækningen.

De varmeste anbefalinger fra Lucas mor

Kranioklinikken v/Shila Nielsen

​​Lindvedvej 71, 5260 Odense S

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Ring til mig på telefonnummer 24 48 04 96,

​bedst mellem kl 08.00 - 17.00.

​Husk også, at du kan skrive til mig på: info@kranioklinikken.dk.

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 16.00

Tirsdag​

09.00 - 16.00

​​​Onsdag​

07.00 - 15.00

​​​Torsdag​

09.00 - 18.00

Fredag​

08.00 - 15.00