Vil du være fri for smerter nu?

Har du brugt rigtig mange penge og tid på forskellige traditionelle behandlinger af dine fysiske skavanker, uden at få det bedre? Måske forsvinder dine symptomer 2-3 dage efter, for så at komme tilbage igen. Måske har du lært at leve med smerten, for at kunne holde til almindelige dagligdags ting.

Din krop og din psyke har været nødt til at indrette sig efter at den ofte har smerter, og derfor bliver du ofte træt og tappet for energi. Det er som om kroppen har affundet sig med, at den ikke virker som den skal. Og er nået til et punkt hvor den, for at kunne holde sammen på sig selv, vælger at forlige sig med ubalancen.

Spørger du tit dig selv, ”hvad er årsagen til mine smerter i min ryg, mit bækken eller min nakke” men ingen kan svare dig? Måske har du fået mange forskellige svar på dit spørgsmål fra forskellige sundhedsfaglige personer, som alle har specialiseret sig i hver deres område, men har glemt at mennesket er en kompleks størrelse, som man ikke kan se på i dele.

Ønsker du igen at blive smertefri, at få en hverdag uden spændinger og mere overskud?

Hvad kan jeg gøre for dig?

I Kranioklinikken bliver du set som det hele menneske du er og jeg gør brug af den brede viden og mange års erfaring jeg har inden for kraniosakralterapien, sygeplejen, ernæring, fysisk og mental træning.
Jeg hjælper din krop og dit sind til at genoprette balance og til at du igen får dine selvhelbredende kræfter tilbage.

Jeg har hjulpet rigtigt mange mennesker

Jeg har stor erfaring med at hjælpe mennesker som dig. Jeg har hjulpet rigtig mange mennesker til at få en smertefri hverdag igen. Klienter beretter ud over at de er blevet smertefrie, også om at de har fået et personligt overskud til at kunne foretage sig ting som de ikke har gjort i årevis, pga. deres smerter. Nogen får overskud til at søge nyt job eller uddannelse, andre får mod til at udleve drømme, genoptage gamle fritidsinteresser og hobbier.
”Allerede efter få behandlinger kom livsmodet tilbage, og jeg begyndte at genoptage aktiviteter som jeg holdt af inden jeg blev sygemeldt” Inger Thomassen

Hvordan bestiller jeg en tid?

Du kan booke en tid her , eller kontakte mig for yderligere oplysninger på telefon 24 48 04 96, eller mail:info@kranioklinikken.dk

Min erfaring er at det kan tage 2-3 behandlinger før du kan mærke en forskel, derfor kan du med fordel købe et klippekort til enten 5 eller 10 behandlinger.

Shila Nielsen, Kranioklinikken i Fruens Bøge.

Klienter siger

Fra konstante smerter til nyt job-takket være Shila

”Da jeg startede hos Shila, havde jeg ondt i nakke og ryg dagligt. Jeg havde fået behandling ved en massør jævnligt, i en lang periode, men det var kun nok til at holde de værste smerter for døren.
Jeg begyndte at indstille mig på at jeg nok aldrig ville få det bedre, og måtte leve med smerterne. Indtil jeg mødte Shila.
Efter få behandlinger, begyndte jeg at få det markant bedre. Mit humør steg og jeg begyndte at se lyst på tilværelsen igen. Shila fik sparket til mig, så jeg begyndte at se livet fra flere forskellige vinkler. Så ud over at jeg blev helt smertefri, fik hun mig i gang med at træne og lærte mig at arbejde mentalt med mig selv. Shila var god til at stille en masse spørgsmål, som fik mig til at reflektere over mit liv og mig selv.
Det er lang tid siden jeg har haft det så godt, og nu har jeg også fået taget mig sammen til at søge nyt job. Og jeg har fået det! Det havde jeg aldrig klaret uden Shila hjælp.”
- Bente Fucke

Læs flere klientudtalelser her