Behandling af rygsmerter

Behandling af ryg, skulder og nakkesmerter

​Har du brugt rigtig mange penge og tid på forskellige traditionelle behandlinger af dine fysiske skavanker, uden at få det bedre?

Måske forsvinder dine symptomer 2-3 dage efter, for så at komme tilbage igen.

Din krop har fundet en måde at overleve på, så du kan få en hverdag til at fungere. Men det betyder så til gengæld, at du føler dig drænet for energi i løbet af dagen. Kroppen bruger nemlig energien på overlevelse, i stedet for at leve.

Den prøver at finde balancen i ubalancen.

Du oplever måske også at du får forskellige svar, når du spørger ind til årsagen til dine smerter. Eller at de svar du får, ikke hjælper dig. For du bliver ved med at have smerter.

Problemet er at smerter i muskler og led, er at det er meget komplekst. Og ofte finder du ikke svaret lige der, hvor symptomet er.

Smerter i nakken, for eksempel, kan have mange forskellige årsager

  • Lænden
  • Bækkenet,
  • Dårlig arbejdsstilling
  • Stress
  • Vejrtrækningen
  • Fysiske og psykiske traumer
  • Fordøjelsen

​Bare for at nævne nogle eksempler.

Ønsker du igen at blive smertefri, at få en hverdag uden spændinger og mere overskud?

Så læs videre her.​

Kundeudtalelser

​Det siger mine klienter

Fra konstante smerter til nyt job-takket være Shila

”Da jeg startede hos Shila, havde jeg ondt i nakke og ryg dagligt. Jeg havde fået behandling ved en massør jævnligt, i en lang periode, men det var kun nok til at holde de værste smerter for døren.


Jeg begyndte at indstille mig på at jeg nok aldrig ville få det bedre, og måtte leve med smerterne. Indtil jeg mødte Shila.


Efter få behandlinger, begyndte jeg at få det markant bedre. Mit humør steg og jeg begyndte at se lyst på tilværelsen igen. Shila fik sparket til mig, så jeg begyndte at se livet fra flere forskellige vinkler. Så ud over at jeg blev helt smertefri, fik hun mig i gang med at træne og lærte mig at arbejde mentalt med mig selv. Shila var god til at stille en masse spørgsmål, som fik mig til at reflektere over mit liv og mig selv.


Det er lang tid siden jeg har haft det så godt, og nu har jeg også fået taget mig sammen til at søge nyt job. Og jeg har fået det! Det havde jeg aldrig klaret uden Shila hjælp.”


- Bente Fucke

Kranioklinikken v/Shila Nielsen

​​Lindvedvej 71, 5260 Odense S

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Ring til mig på telefonnummer 24 48 04 96,

​bedst mellem kl 08.00 - 17.00.

​Husk også, at du kan skrive til mig på: info@kranioklinikken.dk.

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 16.00

Tirsdag​

09.00 - 16.00

​​​Onsdag​

07.00 - 15.00

​​​Torsdag​

09.00 - 18.00

Fredag​

08.00 - 15.00