​Lider du af søvnbesvær?

Behandling af søvnproblemer med enkle øvelser​

Rigtig mange voksne mennesker døjer med søvnbesvær, og det går hårdt ud over hverdagen. Der kan være rigtig mange årsager til, at du sover dårligt, men én ting er sikkert: Der er hjælp at hente.

Jeg har arbejdet med søvnproblemer i mange år på min klinik, Shilas Univers, og har i den forbindelse udarbejdet et 6-ugers-kursus, som både gør dig klogere på, hvorfor du sover dårligt om natten, men også hvordan du håndterer og ændrer dine søvnvaner med helt enkle værktøjer.​

Shilas Univers er beliggende i Odense S, men jeg har kunder fra fx Nyborg og resten af Fyn – og faktisk også resten af landet. Mange af mine øvelser og kurser kan nemlig gennemføres online, så du ikke behøves møde fysisk op til konsultation eller øvelsestime. ​

Kan du genkende dig selv her?

  • Når du går i seng, ligger du og vender og drejer dig mange gange, før du falder i søvn. Enten er det tankemylder der holder vågen eller uro i kroppen.
  • ​Du vågner flere gange i løbet af natten, og har svært ved at falde i søvn igen.
  • ​Det er ofte svært for dig at komme ordentlig tid i seng. Hvis ikke det er en film i fjernsynet der trækker, så er det de sociale medier eller arbejdet ved din computer.
  • ​Når du vågner om morgenen, vil du allerhelst vende dig om på den anden side og sov videre. Derfor har du fået den vane, at snooze nogle gange inden du står op, bare for at få følelsen af at kunne sove lidt længere.
  • ​Du føler dig kørt over af en damptromle, når du står op om morgenen, og føler først at du er frisk når du når til aften. Hvor du så skal i seng og det bliver svært at finde ro.
  • ​Når dit hoved lander på puden, falder du i søvn med det samme. Faktisk vil du kunne falde i søvn, hvor som helst og når som helst på dagen.

Hvis du kan svare ”ja” bare en gang, så er du nok også bevidst om at du har søvnproblemer?

Heldigvis er der rigtig meget du kan gøre, for at hjælpe dig selv ud af dit søvnhelvede.

Det handler om at finde ind til årsagen til dine problemer, og det hjælper jeg dig med.

Kundeudtalelser

​Det siger mine klienter

Kirsten Grauslund​

Efter adskillige uger med Shilas søvnkursus har jeg nu ændret en del i mine søvnvaner.​

​Jeg går i seng og står op på samme tid hver dag. Der er ryddet op og ud i soveværelset. Og jeg forsøger efter bedste evne at følge de råd, der gives, når søvnen ikke indfinder sig i rimelig tid.​

​Førhen sad jeg ofte oppe til langt over midnat af angst for endnu en gang ikke at kunne falde i søvn. Nu falder jeg i søvn til Shilas indtalte godnatmeditation, eller en stille lydbog.​

Jeg har bestemt fået en bedre søvn, selv om der stadig er plads til forbedring. Så jeg fortsætter bare med at arbejde med de værktøjer jeg har lært, da det indtil videre har givet et rigtigt godt resultat.

Christina Hedal

I en lang periode har jeg haft et ønske om at prioriterer min søvn bedre, for jeg havde virkelig mange dårlige vaner omkring min søvn. Blandt andet havde jeg svært ved at komme ordenlig tid i seng om aftenen. Jeg har været ramt af stress, og viste godt at søvn var alfa omega for at få det bedre. Men jeg kunne ikke finde ud af at hjælpe mig selv.

Men så meldte jeg mig på "Tag hånd om din søvn, og få mere overskud til dig selv" og det vendte op og ned på mit liv.

Efter at have gennemgået de 7 moduler, er mit overskud blevet væsentligt bedre. Jeg sover nu 8 timer hver dag og får hver dag en skøn afslutning på dagen, og har mere energi til at starte den næste. Det er virkelig fedt, at kunne mærke, hvor stor en effekt dette kursus har haft på mig og min søvn.

Kan kun anbefale det til alle der ønsker at tage deres søvn alvorligt.

Solveig

Søvnkurset har givet mig teknikker til brug inden sengetid for at få ro på krop og vejrtrækning.

Men også stof til eftertanke på hvordan min egen og familiens dag starter. Jeg kan varmt anbefale kurset til alle der har større eller mindre problemer med at falde i søvn eller sove generelt.

Kranioklinikken v/Shila Nielsen

​​Lindvedvej 71, 5260 Odense S

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Ring til mig på telefonnummer 24 48 04 96,

​bedst mellem kl 08.00 - 17.00.

​Husk også, at du kan skrive til mig på: info@kranioklinikken.dk.

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 16.00

Tirsdag​

09.00 - 16.00

​​​Onsdag​

07.00 - 15.00

​​​Torsdag​

09.00 - 18.00

Fredag​

08.00 - 15.00