Hjælp dit barn med en ADHD-behandling
(adhd behandling i Odense)

Hverdagen med et ADHD-barn kan være udfordrende:

• Konflikter når I skal spise
• problemer med at sove eller
• gråd når dit barn ikke kan overskue en opgave

At få en hverdag til at hænge sammen som familie med et barn med ADHD kan være en stor opgave. Der skal tages hensyn til andre søskende, og I forældre skal også passe jeres arbejde og besøge venner. Fritidsinteresser er blot noget I drømmer om at få overskud til igen, som før I fik børn. Det er stressende for både børn og voksne.
Hånden på hjertet: Det var ikke det her, du drømte om, da du var gravid, vel?
Men sådan behøver det ikke at være.

Drømmer du om en hverdag, hvor

• I kan tage på udflugt uden at stresse dit barn?
• du kan sige ”ja” til større arrangementer uden at være bekymret for, om dit barn kan holde til det?
• dit barn ikke hele tiden kommer i konflikt i skolen?
• der er rolige aftner og nætter, fordi dit barn let falder i søvn og sover hele natten?
• du og din mand kan være kærester igen?

Altså leve som en almindelig familie.

Jeg har mange gode erfaringer med at behandle børn med ADHD og har også hjulpet min egen datter, der har en autismediagnose, til et bedre liv. Det vender jeg tilbage til.
Ligesom alle andre børn er børn med ADHD også forskellige. Imidlertid er er nogle træk, som går igen hos børn og unge med ADHD.
ADHD-symptomerer typisk:

• Koncentrationsbesvær: Det er svært for dit barn at være opmærksom i længere tid ad gangen
• Hyperaktivitet: Dit barn skal hele tiden være i bevægelse, pille ved noget eller sidde uroligt
• Impulsivitet: Det er udfordrende for dit barn at vente på tur og det har ingen situationsfornemmelse

Klienter siger

Min søns tics forsvandt allerede efter to behandlinger

Jeg og min søn på 6 år har været hos Shila af to omgange. Første gang for ca 1 år siden fordi min søn begyndte at få tics, som kom til udtryk ved at han blinkede ofte, rullede med øjenene og spærrede øjenene op. Han var selv generet af det, og efter en snak med vores praktiserende læge som oplyste at det var helt normalt for førskolebørn og at vi bare skulle afvente at det gik væk af sig selv, kontaktede jeg Shila. Jeg havde læst godt om hende på nettet og var villigt til at prøve om hun ikke kunne afhjælpe min søns tics.
Min søn fik en behandling ved Shila og ved opfølgende behandling nr to var alle tics væk. Jeg kunne se at han blev afslappet under behandlingen og han sagde selv at det både var rart og underligt.
Efter ca. 9 måneder uden tics kom de igen dog i mindre udtalt grad end første gang. Vi kontaktede Shila igen og fik denne gang 4 behandlinger før vi igen var uden tics.
Forinden første behandling ved Shila havde vi suppleret med vitaminer og mineraler (mulitvitamin, fiskeolie og magnesium) samt konstateret at en mindsket brug af ipad havde en positiv effekt. Dog først ved behandlingerne forsvandt min søns tics helt.
Shila får de varmeste anbefalinger og er god til børn. Vi kommer helt sikkert igen hvis vi en anden gang får “problemer”.

Kærlig hilsen
Mor og søn

Hvad er ADHD?

Børn med ADHD har problemer med opmærksomheden, er hyperaktive og har svært ved at forstå de sociale spilleregler.

Et barn med ADHD har ikke på samme måde som andre børn, et filter som kan sortere sanseindtryk fra, og har derfor sværere ved at fastholde koncentrationen om en opgave.
Hjernen bliver derfor hurtigere træt, og for at holde sig vågen, bliver barnet derfor nødt til at bevæge sig mere

Hvilken ADHD-behandling kan hjælpe jeres barn?

Måske har jeres barn fået et tilbud i form af en specialbørnehave eller skole til ADHD-børn, pædagogisk støtte eller medicinsk behandling? Måske står I en situation, hvor I ingen hjælp kan få?
Uanset hvordan dit barns hverdag ser ud, så ændrer det ikke ved ADHD-diagnosen og de udfordringer, dit barn har. Selv om dit barn bliver skærmet fra uroen i skolen, er det stadig svært, når strukturen bliver brudt, eller kravene bliver for store.

Og hvad med fremtiden? Hvordan ser den ud med uddannelse og job? Vil dit barn selv kunne klare sig som voksen, sådan som du drømmer om?
Der følger mange spekulationer med, når ens barn får en diagnose.

Jeg husker, hvor mange bekymringer jeg havde, da min datter fik diagnosen Infantil autisme. Bekymringer om fremtiden som kun blev flere efterhånden, som jeg lærte mere om diagnosen. Men jeg kan også huske, hvor rart det var at opdage, at der var noget, jeg selv kunne gøre for at hjælpe hende. Nemlig at behandle hende med kraniosakralterapi.

Kraniosakralterapi - en behandling der kan hjælpe børn med ADHD

Behandlingen er en alternativ ADHD-behandling, som hjælper dit barns nervesystem i ro, så det bliver lettere at håndtere forskellige sanseindtryk fra omverden.
Det er en blid og nænsom behandlingsform, hvor jeg med lette tryk og greb behandler dit barn forskellige steder på kroppen
Mange børn med ADHD har haft en hård start på livet. Du har måske også haft en hård graviditet eller været igennem et kompliceret fødselsforløb?
Det kan skabe ubalancer for dit barn i for eksempel kranie, nakke, ryg eller i centralnervesystemet, som kan føre til koncentrationsbesvær, træthed, søvn-og sanseproblemer.
Kraniosakralterapi hjælper dit barn med ADHD med at blive afbalanceret, så symptomerne enten aftager eller forsvinder helt.

Behandlingen foregår i rolige omgivelser

Behandlingen foregår på en briks, hvor dit barn ligger med tøjet på, evt. med et tæppe over sig. Omgivelserne er rolige, og behandlingen foregår på dit barns præmisser. Hvis dit barn har svært ved at ligge stille, kan en film på Ipad’en, yndlingsbamsen eller en lydbog ofte hjælpe.
De fleste børn bliver afslappede efter behandlingen, og mange beder efterfølgende selv om at få flere behandlinger hos mig, da de kan mærke, at kraniosakralterapien hjælper dem.

Allerede efter få behandlinger kan mange mærke små forandringer. Måske

• kan dit barn sidde stille, mens I spiser aftensmad
• har dit barn lettere ved at vente på tur, når I spiller Ludo
• bliver dit barn ikke længere aggressivt, når du beder det om at slukke Ipad’en

Ofte sker forandringerne på områder, hvor du som forælder ikke havde oplevet problemer. Fordi større problemer overskyggede de små udfordringer.
Måske var det koncentrationsbesvær og problemer med aggressiv adfærd i skolen, som var hovedproblemet, da I kom til mig i klinikken.Men efter 2-3 behandlinger begynder dit barn at sove bedre. Det var ikke noget, du havde tænkt som et problem, fordi de 2 andre ting overskyggede søvnproblemerne. Nu hvor dit barn begynder at sove bedre om natten, bliver det lettere at håndtere sin adfærd.
Alt dette er små ting, som samlet set kan være med til at vende spiralen fra nedadgående til opadgående.

Kosten har også betydning for dit barn med ADHD

Mange børn med ADHD har problemer med fordøjelsen, allergier eller øreinfektioner.
Børn med ADHD har glæde af en kost uden sukker, gluten og mælk samt et supplement af fiskeolie.
Jeg har selv set hvor stor effekt, det havde på min datter, da vi fjernede både sukker, gluten og mælk fra hendes kost og supplerede med blandt andet fiskeolie og andre kosttilskud. Vi valgte at gå all in, og ændrede derfor vores kost i hele familien.

Som lille bed hun i sig selv, kunne ikke bevare øjenkontakt, savnede sprog og havde dårlig motorik og fordøjelse. I dag er hun en dejlig teenager, der går i skole, har veninder og fritidsinteresser. Et scenarium vi ikke turde drømme om eller blev stillet i udsigt af læger og pædagoger, da hun fik diagnose som 2½-årig.
Vil du læse mere om Kayas historie, kan du gøre det her.

Hvis du har mod på at ændre dit barns kost, vil jeg gerne være behjælpelig med råd og vejledning og eventuelt henvise til ernæringseksperter, som kan hjælpe jer videre, hvis det skulle blive nødvendigt.

Vil du have hjælp til en effektiv ADHD-behandling?

Det kan være trygt at have talt med mig, inden jeg giver dit barn en ADHD-behandling. Derfor er du selvfølgelig altid velkommen til at stille spørgsmål, inden du bestiller en tid.
Ring til mig på 24 48 04 96 eller skriv til info@kranioklinikken.dk
Du kan bestille en tid direkte her på mit onlinebookingsystem

Klienter siger

Jeg følte mig afvist af min egen datter!
Alba havde lige siden fødslen, afvist fysisk kontakt til andre mennesker, ville ikke kramme eller være nærværende.
Hun havde meget uro i sin krop og sind, og ville ikke sidde stille ret længe ad gangen.
Hendes forældre havde prøvet mange forskellige behandlingstiltag, men intet hjalp.
Familie og venner omkring dem, mente at Alba nok bare var et lidt uroligt barn, som hun nok skulle vokse sig fra igen.
Men hendes forældre begyndte efterhånden at frygte at hun måske havde en form for diagnose, inden for autismespekteret.
Da Alba en dag blev syg med 40 i feber og hun stadig "fløj" rundt, slog det hovedet på sømmet.
Nu var de nødt til at gøre noget andet.
"Min mor anbefalede, at tage kontakt til Shila, da hun selv havde fået hjælp af hende. Hun havde snakket om Alba under en af konsultationerne og Shila mente at hun kunne hjælpe hende "
Allerede efter første behandling, ville hun sidde hos os.
Alba fik den første behandling, og allerede inden vi gik ud fra behandlingen, begyndte hun så småt at ville sidde hos os. Bare i få minutter, men det var meget stort, set i forhold til hvad hun havde ville tidligere.
Vi startede et intensivt forløb, hvor jeg så Alba med knap en uges mellemrum de første 4 behandlinger, og herefter med 14 dage i mellem. I alt har jeg set Alba 7 gange.
Jeg kunne allerede, efter 2 behandling se hvordan Alba slappede mere og mere af. Og hvordan hun begyndte at tage kontakt til mig og hende forældre, pludrede og puttede sig ind til sin mor.
Nu har vi en dejlig pige
Før var hun en fremmed i familien, som vi frygtede havde en diagnose.
Nu er hun en glad pige, i balance med masser af krudt bag i.
"Havde det ikke været for ikke været for dig, Shila – havde vi måske haft en pige med en diagnose"
Sabina Torntoft

Prisen for behandling er kr. 470,- for de små børn (0-11 år) og kr. 695,- for de store børn (12-18 år)
Du kan opnå rabat ved at købe klippekort med 5 eller 10 behandlinger.