Behandling af tics

Tics hos børn, kan behandles med kraniosakralterapi

Tics kan være en pludselig ufrivillig bevægelse, snøften, øjenbevægelser eller lyde.

Oplever du at dit barn pludselig får tics, skal du reagere. Det betyder nemlig at dit barns krop er stresset.

Hos nogle børn starter tics i det små.

Måske begynder dit barn at knibe øjnene sammen oftere.

Det generer ikke dit barn og omgivelserne lægger ikke mærke til det. Det kommer ofte når han bliver presset, men forsvinder hurtigt igen. Så I gør ikke noget ved det.

Men efter noget tid, begynder der måske at komme lyde med. Han begynder at rømme sig og trækker skuldrene op til ørerne.

Nu begynder det at blive mere tydeligt og din søn begynder også at klage over at han får ondt i nakken.

Det begynder også at blive svært for ham, at styre det og skjule det, og det tærer derfor også på hans kræfter og energi. Lærere, pædagoger og kammeraterne begynder også at lægge mærke til hans tics nu.

Det er ofte på dette tidspunkt at forældrene kommer til mig, med deres barn.

For kraniosakralterapi er nemlig et rigtig godt redskab til at fjerne tics.

Som jeg skrev i starten, så kommer de ofte af stress, men ses også ved Tourettes.

Kan kraniosakralterapi fjerne tics?

​Ja og nej.

I langt de flestes tilfælde kan dit barn slippe for sine tics efter behandling med kraniosakralterapien. I nogle tilfælde vil dit barn oplevet, at tics kommer tilbage, i situationer hvor det er ekstra presset. For eksempel ved skoleskift, skilsmisse eller lignende.

I de svære tilfælde, for eksempel ved Tourettes vil børnene opleve at tics bliver reduceret i styrke, men fjernes ikke helt.

Kraniosakralterapi og tics

​Når dit barn kommer hos mig første gang, gør jeg altid meget ud af, at dit barn føler sig velkommen og tryg. Behandlingen foregår ved at dit barn ligger på en briks, evt. med et tæppe over sig. Et tæppe får nemlig dit barn til at føle sig mere tryg.

Selve behandlingen med kraniosakralterapi, foregår for det meste uden på tøjet, med blide tryk og greb på hele kroppen. Behandlingen påvirker centralnervesystemet, så dit barns krop bliver blidt afspændt. Og stresssymptomerne aftager.

​​

Hvor mange behandlinger skal mit barn have?

​Du vil typisk kunne mærke en forskel efter cirka 3 behandlinger, men hvor mange behandlinger dit skal have i alt, er svært at sige nøjagtigt. Det kommer helt an på, hvor længe dit barn har haft problemet og hvad årsagen er.

Men når det så er sagt, er min erfaring at langt de fleste børn får cirka 5 behandlinger i alt.

Det kan derfor betale sig at købe et 5 turs kort

Du kan finde priser på både enkelt behandlinger og på klippekort lige her.​

Se priser

Se flere behandlinger

​Råd og vejledning

Følg med i gruppen Dit følsomme barn

facebook_blue - copy

Kundeudtalelser

​Det siger mine klienter

So​phie Ellehuus

"Kan p​å alle måder anbefale Shila til behandling af hovedpine og Migræne. Med enkelte behandlinger har jeg mærket en markant forandring. En blid og nænsom behandlingsform, hvor jeg har følt mig meget try.

Fra ❤️ ​tak"

Kirsten Grauslund

"Jeg vil anbefale søvnkurset, som har hjulpet mig godt på vej til et bedre “søvn-liv”. Angst kom pludselig til at spille en stor rolle i mit liv her i efteråret, og Shila hjalp mig gennem mindfulness til at takle den."

Christina Gade Ebsen

"Shila er en hjertevarm person med overskud til at lytte og spørge ind til ens problemer. Jeg har haft stor glæde af mine behandler hos hende, kan kun varmt anbefale hende 🙂"

Rikke Kvist Andersen

"Jeg har været plaget af hovedpine næsten hver dag al den tid jeg kan huske indtil jeg kom hos Shila. Nu har jeg meget lange perioder helt uden hovedpine men så tager det lige så stille til igen og så bestiller jeg en ny tid! Ca en gang om året"

Jeanette Christensen Skøtt

"Shila er fantastik til at behandle, min krop har ikke haft det så godt, men efter 1 behandling kan jeg tydelig mærke forskel og min krop er i bedring!"

Dafna S. Philosof​

"Shila udstråler ro, tryghed og er meget professionel i sine behandlinger. Jeg kan varmt anbefale hende uanset om det er til helt små babyer eller voksne. Alle kan have brug for og glæde af en omgang kranio sakrel terapi hos Kranioklikken."

Kranioklinikken v/Shila Nielsen​​

CVR: 33275609

​​Lindvedvej 77, 5260 Odense S

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Ring til mig på telefonnummer 24 48 04 96,

​bedst mellem kl 08.00 - 17.00.

​Husk også, at du kan skrive til mig på: info@kranioklinikken.dk.

Følg mig på sociale medier:​

facebook (1)  instagram (1)

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 14.00

Tirsdag​

10.00 - 19.00

​​​Onsdag​

08.00 - 16.00

Torsdag​

08.00 - 16.00

Fredag​

08.00 - 15.00