Kranio sakral terapi til børn og unge

En hjælpende hånd til dit barn

Når kroppens naturlige, helende kræfter ikke slår til, er det rart at kunne række ud efter en hjælpende hånd – særligt for børn og unge, der kan have svært ved selv at opsøge hjælpen, de har brug for. Her står jeg klar til at hjælpe dit barn med ​kranio sakral terapi, der med blide tryk og greb hjælper kroppen og hjernen tilbage i balance.

Jeg tilbyder kranio sakral terapi for børn og unge i min klinik i Odense S, og jeg har mange patienter fra mit eget lokalområde samt længere væk fra som for eksempel Nyborg og det øvrige Fyn. Hvis du oplever, at dit barn har særlige udfordringer eller problemer, hjælper jeg jer derfor gerne.

Kranio sakral terapi til børn har et stort potentiale

Hvis du kan se og mærke, at dit barn går rundt med udfordringer og mistrives, kan der være mange bagvedlæggende årsager til disse ubalancer i barnet. Det kan for eksempel skyldes fødselsudfordringer, traumer, svækket immunforsvar, graviditetsproblemer, ulykker, skader og meget andet.

Hvad der er årsagen til dit barns ubalancer, finder vi ud af sammen. Det vigtigste er, at I er her nu, og så bruger jeg viden inden for kranio sakral terapi, mindfulness, funktionel og neurologisk træning samt sygeplejen til at hjælpe dit barn med at komme tilbage i balance. ​

Kranio sakral terapi til børn og unge har nemlig et utroligt stort anvendelsespotentiale. Med lette tryk og greb kan jeg understøtte kroppens egne helende kræfter, og behandlingsformen kan derfor være behjælpelig til blandt andet:

 • ​ADHD
 • ​Autisme
 • ​Særligt sensitive børn
 • ​Adfærdsproblemer hos børn og unge
 • ​Søvnproblemer
 • ​Indre uro
 • ​Gråzone børn
 • ​Vrede
 • ​Indlæringsvanskeligheder
 • ​Tics
 • ​Og meget andet

Her i klinikken bliver møder jeg børn såvel som voksne som hele mennesker, og jeg tilpasser derfor et behandlingsforløb med kranio sakral terapi til børn ud fra netop deres udgangspunkt.

Kontakt mig og book en tid til dit barn

Du kan finde en pris på en behandling til dit barn her.

Ønsker du at bestille en tid til dit barn, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

Kundeudtalelser

​Det siger mine klienter

Spændinger i nakken

Min datter Sofie på 8 år har fået et par behandlinger hos Shila. I første omgang pga hendes nakke, som havde sat sig godt og grundigt fast - Sofie havde meget ondt. Shila tog hende ind til akut behandling og fra at kunne INGENTING, kunne Sofie pludselig dreje hovedet og kigge til den anden side.

Ved ikke, hvad Shila gjorde, men noget gjorde hun 👏👏

Efterfølgende fik hun enkelte behandlinger som opfølgning på nakke samt behandlinger for migræne. Sofie fortalte, at det hjalp og løsnede op.

En fornøjelse at være i Shilas hænder 😊👏🌸

Gitte Thuesen

Væk er børnemigræne og mavepine

I stedet har jeg fået en glad dreng med overskud 😃, som er blevet bedre til at give udtryk for sine følelser og har lyst til at kramme sin mor 💓

På bare to måneder har Shila hjulpet min søn til at blive en gladere udgave af sig selv. Hun hjalp ham med at trække vejret mere hensigtsmæssigt og gav ham en sjov vejrtrækningsøvelse som vi laver hver dag nu.

Jeg kan kun varmt anbefale at få behandling hos Shila

De varmeste hilsner ”en glad mor”

Kranioklinikken v/Shila Nielsen

​​Lindvedvej 71, 5260 Odense S

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Ring til mig på telefonnummer 24 48 04 96,

​bedst mellem kl 08.00 - 17.00.

​Husk også, at du kan skrive til mig på: info@kranioklinikken.dk.

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 16.00

Tirsdag​

09.00 - 16.00

​​​Onsdag​

07.00 - 15.00

​​​Torsdag​

09.00 - 18.00

Fredag​

08.00 - 15.00