​Tillykke med din graviditet

Behandling af gravide

Tillykke med din graviditet. Et lille nyt liv, vokser i din mave lige nu. Det er fantastisk.

I ugeblade, på de sociale medier og rundt omkring dig, ser du kvinder med deres store fine maver som kan motionere, male hus og ordner have. Men det er langt fra alle gravide som kan bevæge sig smertefrit og let rundt.​

Døjer du med

  • Ondt i bækkenet
  • Kvalme
  • Lændesmerter
  • Uro i benene
  • Plukveer

​Er det ikke bare svært at høre og se på, hvad andre gravide kvinder kan udrette. Det er også utroligt hårdt og belastende for dig fysisk. Uanset om du har flere børn eller om det er den første, så må man gerne kunne lave andet end at være gravid i 40 uger.

Det kan faktisk godt lade sig gøre at kunne gå på arbejde, lave praktiske ting i sit hjem og gå eller cykle en tur imens man er gravid.

Det er selvfølgelig naturligt at din krop bliver mere belastet af vægten fra din gravide mave. Dit hormonsystem er på overarbejde, dine muskler og led bliver belastet på en ny måde, ledbånd i hele kroppen bliver løsere og i takt med at dit barn vokser bliver der mindre og mindre plads til dine indre organer.

Alt i alt en kæmpe belastning.​

Kundeudtalelser

​Det siger mine klienter

Nønne Maalø Larsen​

Jeg er kommet ved Shila ifm. graviditet, hvor jeg var plaget af svære bækkensmerter. Jeg husker tydeligt den dag jeg parkerede ude foran og næsten ikke kunne komme ud af bilen pga. smerter. Jeg vraltede ned af trappen - klar til behandling. Efter en halv times behandling kunne jeg løbe smertefri op af trappen.

Det er helt uvirkeligt, hvilken effekt Shilas behandlinger har haft på mig - og jeg anbefaler alle med smerter i bevægeapparatet at tage forbi Shila.

Også dig!

Kranioklinikken v/Shila Nielsen

​​Lindvedvej 71, 5260 Odense S

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Ring til mig på telefonnummer 24 48 04 96,

​bedst mellem kl 08.00 - 17.00.

​Husk også, at du kan skrive til mig på: info@kranioklinikken.dk.

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 16.00

Tirsdag​

09.00 - 16.00

​​​Onsdag​

07.00 - 15.00

​​​Torsdag​

09.00 - 18.00

Fredag​

08.00 - 15.00