​Tillykke med din graviditet

Behandling af gravide

Tillykke med din graviditet. Et lille nyt liv, vokser i din mave lige nu. Det er fantastisk.

I ugeblade, på de sociale medier og rundt omkring dig, ser du kvinder med deres store fine maver som kan

motionere, male hus og ordner have. Men det er langt fra alle gravide som kan bevæge sig smertefrit og let rundt.

Døjer du med

  • Ondt i bækkenet
  • Kvalme
  • Lændesmerter
  • Uro i benene
  • Plukveer

​Er det ikke bare svært at høre og se på, hvad andre gravide kvinder kan udrette. Det er også utroligt hårdt og belastende for dig fysisk. Uanset om du har flere børn eller om det er den første, så må man gerne kunne lave andet end at være gravid i 40 uger.

Det kan faktisk godt lade sig gøre at kunne gå på arbejde, lave praktiske ting i sit hjem og gå eller cykle en tur imens man er gravid.

Det er selvfølgelig naturligt at din krop bliver mere belastet af vægten fra din gravide mave. Dit hormonsystem er på overarbejde, dine muskler og led bliver belastet på en ny måde, ledbånd i hele kroppen bliver løsere og i takt med at dit barn vokser bliver der mindre og mindre plads til dine indre organer.

Alt i alt en kæmpe belastning.

Jeg kan hjælpe dig

​Siden 2011 har jeg behandle mange gravide kvinder med alt fra bækkenløsning, til lændesmerter, uro i benene til graviditetskvalme. Når jeg behandler bruger jeg min brede viden fra kraniosakralterapien, sygeplejen, ernæring, fysisk og mental træning.

Behandlingen er blid og nænsom og de fleste gravide kvinder, mærker en stor lettelse i deres symptomer allerede efter få behandlinger på min klinik.

I et typisk behandlingsforløb, følger jeg dig under hele graviditeten, med 2-4 uger mellem behandlingerne, alt efter hvor kraftige symptomer du har. 

Book en tid

Er du i tvivl om behandlingen er det rette for dig, kan du kontakte mig på telefon 24 48 04 96 eller mail: info@kranioklinikken.dk

Kundeudtalelser

​Det siger mine klienter

So​phie Ellehuus

"Kan p​å alle måder anbefale Shila til behandling af hovedpine og Migræne. Med enkelte behandlinger har jeg mærket en markant forandring. En blid og nænsom behandlingsform, hvor jeg har følt mig meget try.

Fra ❤️ ​tak"

Kirsten Grauslund

"Jeg vil anbefale søvnkurset, som har hjulpet mig godt på vej til et bedre “søvn-liv”. Angst kom pludselig til at spille en stor rolle i mit liv her i efteråret, og Shila hjalp mig gennem mindfulness til at takle den."

Christina Gade Ebsen

"Shila er en hjertevarm person med overskud til at lytte og spørge ind til ens problemer. Jeg har haft stor glæde af mine behandler hos hende, kan kun varmt anbefale hende 🙂"

Rikke Kvist Andersen

"Jeg har været plaget af hovedpine næsten hver dag al den tid jeg kan huske indtil jeg kom hos Shila. Nu har jeg meget lange perioder helt uden hovedpine men så tager det lige så stille til igen og så bestiller jeg en ny tid! Ca en gang om året"

Jeanette Christensen Skøtt

"Shila er fantastik til at behandle, min krop har ikke haft det så godt, men efter 1 behandling kan jeg tydelig mærke forskel og min krop er i bedring!"

Dafna S. Philosof​

"Shila udstråler ro, tryghed og er meget professionel i sine behandlinger. Jeg kan varmt anbefale hende uanset om det er til helt små babyer eller voksne. Alle kan have brug for og glæde af en omgang kranio sakrel terapi hos Kranioklikken."

Kranioklinikken v/Shila Nielsen​​

CVR: 33275609

​​Lindvedvej 77, 5260 Odense S

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Ring til mig på telefonnummer 24 48 04 96,

​bedst mellem kl 08.00 - 17.00.

​Husk også, at du kan skrive til mig på: info@kranioklinikken.dk.

Følg mig på sociale medier:​

facebook (1)  instagram (1)

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 14.00

Tirsdag​

10.00 - 19.00

​​​Onsdag​

08.00 - 16.00

Torsdag​

08.00 - 16.00

Fredag​

08.00 - 15.00