I forhold til COVID19

Retningslinjer i forbindelse med behandling i Kranioklinikken

I forhold til COVID19 er der nogle nye forholdsregler du og jeg skal forholde os til, når du kommer her i min klinik til behandling.


Først og fremmest er det vigtigt at du IKKE kommer her hvis du er syg, eller har optakt til at blive syg. Har snuet, tung i hovedet, feber, trykken for brystet, svært ved at trække vejret og lignende influenza symptomer.

På grund af Corona gælder 24 timers reglen for afbud ikke.


Føler du dig syg eller er nogen i din familie/dem du bor sammen med, syge eller i karantæne pga COVID19, skal du melde afbud. Du kan slette tiden i bookingssystemet indtil 24 timer før- mindre end 24 timer før behandlingen, skal du sende mig en sms eller mail.

Jeg passer godt på dig og mine andre klienter og derfor tager jeg også selv mine forholdsregler.
Inden jeg tager imod dig og umiddelbart efter behandlingen, vasker jeg mine hænder.
Jeg skifter lagen, lufter ud og rengør alle berøringsflader efter hver behandling.

Har du brug for et tæppe, bedes du tage et rent tæppe med selv.

Jeg forventer også at du vasker dine hænder inden behandlingen og evt. spritter dine hænder. Der er rene håndklæder og sprit på gæstetoilettet.


Jeg tager IKKE imod kontanter i denne periode. KUN mobilepay.

Under selve behandlingen, vil jeg bruge mundbind, hvis jeg skal arbejde tæt på dit ansigt. Både for at beskytte mig selv, men også dig.


I denne COVID19-perioden giver jeg ikke hånd og desværre heller ingen kram – jeg håber, at du vil gemme dem til mig, til en senere lejlighed.

Jeg understreger igen, at forholdsreglerne skyldes, at vi skal passe på dem, som har særligt brug for det.

De bedste hilsner Shila​

​Shilas univers

Se mine kurser

Er du interesseret i at lære mere om hvordan DU kan hjælpe dig selv eller dit barn, kan du se hvilke kurser jeg tilbyder.

Kundeudtalelser

​Det siger mine klienter

So​phie Ellehuus

"Kan p​å alle måder anbefale Shila til behandling af hovedpine og Migræne. Med enkelte behandlinger har jeg mærket en markant forandring. En blid og nænsom behandlingsform, hvor jeg har følt mig meget try.

Fra ❤️ ​tak"

Kirsten Grauslund

"Jeg vil anbefale søvnkurset, som har hjulpet mig godt på vej til et bedre “søvn-liv”. Angst kom pludselig til at spille en stor rolle i mit liv her i efteråret, og Shila hjalp mig gennem mindfulness til at takle den."

Christina Gade Ebsen

"Shila er en hjertevarm person med overskud til at lytte og spørge ind til ens problemer. Jeg har haft stor glæde af mine behandler hos hende, kan kun varmt anbefale hende 🙂"

Rikke Kvist Andersen

"Jeg har været plaget af hovedpine næsten hver dag al den tid jeg kan huske indtil jeg kom hos Shila. Nu har jeg meget lange perioder helt uden hovedpine men så tager det lige så stille til igen og så bestiller jeg en ny tid! Ca en gang om året"

Jeanette Christensen Skøtt

"Shila er fantastik til at behandle, min krop har ikke haft det så godt, men efter 1 behandling kan jeg tydelig mærke forskel og min krop er i bedring!"

Dafna S. Philosof​

"Shila udstråler ro, tryghed og er meget professionel i sine behandlinger. Jeg kan varmt anbefale hende uanset om det er til helt små babyer eller voksne. Alle kan have brug for og glæde af en omgang kranio sakrel terapi hos Kranioklikken."

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

​Har dit barn svært ved at falde i søvn? Få min lette ”falde i søvn” øvelse, som virker allerede i aften

Ja tak. Send mig øvelsen nu​

Kranioklinikken v/Shila Nielsen​​

CVR: 33275609

​​Lindvedvej 77, 5260 Odense S

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Ring til mig på telefonnummer 24 48 04 96,

​bedst mellem kl 08.00 - 17.00.

​Husk også, at du kan skrive til mig på: info@kranioklinikken.dk.

facebook_blue - copy  instagram_color - copy

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 14.00

Tirsdag​

10.00 - 19.00

​​​Onsdag​

08.00 - 16.00

Torsdag​

08.00 - 16.00

Fredag​

08.00 - 15.00