Jeg viste ikke hvordan jeg skulle spørge - så jeg sagde ingenting

​​Kender du det? En af dine gode veninder har lige mistet sit job, hun ved ikke om hun har råd til at blive siddende i huset og forholdet til hendes mand knirker.

Du ved ikke rigtigt hvordan du skal gribe det an. Du sender måske en sms, eller en besked på messenger om at du er ked af det på hendes vegne. Og at hun bare kan skrive eller ringe hvis hun har brug for dig. Så er den landet der. Du har din ryg fri, for nu har du tilbudt din hjælp, og hun kan tage den hvis hun har behov.

Hun ringer bare ikke før flere måneder efter, hvor stormen har lagt sig.

Det er ikke fordi hun ikke har haft brug for din hjælp. Men der har været så meget rod i hendes liv, at hun ikke har kunnet overskue at bede om din hjælp. Og selv hvis hun spurgte, ville hun ikke vide hvad du skulle hjælpe hende med.

Derfor skal du tage ansvaret.

Hvad holder dig tilbage?

  • Er du bange for ikke at slå til?
  • Bliver du selv ked af det, når hun begynder at åbne op?
  • Ved du ikke hvad du skal sige til hende?
  • Er du bange for at blive for involveret, så du ikke kan trække dig ud igen?
  • Måske minder hendes situation om en situation du selv har stået i, så det ripper op i nogle gamle følelser hos dig selv?​

​Du skal turde møde veninden uden at have svar på rede hånd. Uden at vide hvad du skal gøre eller sige.

Din veninde har ikke brug for, at du kommer med handlingsforslag, hun har brug for at du lytter. Det er ikke farligt eller forkert, hvis du er stille sammen med hende. Når du tør være stille med andre, viser du, at du respekterer dem. Det er ikke forkert, hvis du ikke kan give hende nogle gode råd, eller tilbyde praktisk hjælp. Det er lige nøjagtig dét du skal: Du skal bare være der og lytte.

Hvad har hun brug for nu?

  • Som sagt har din veninde brug for at du tager teten. At du tager telefonen og ringer og laver en aftale.
  • Hun har brug for at du tager initiativet og inviterer hende ud på kaffe. Eller du kommer hjem til hende med kagen og kaffen, så hun ikke skal stå med det hele.
  • Du skal være der for hende uden at forvente noget igen.​

​Husk også dig selv

Du hjælper ikke din veninde hvis du selv går ned med stress, eller dit familieliv og job ligger i ruiner, fordi du skal passe på din veninde og rende ærinde for hende.

Det er vigtigt at du fra starten sætter tydelige grænser for, hvilken type hjælp du kan tilbyde. Om det er et cafemøde, praktisk hjælp eller telefonsamtaler osv. Det er forskelligt hvad hun har brug for og hvad du kan klare i situationen. Bare du gør dig klart, hvad du kan tilbyde hende.

Når du er tydelig overfor din veninde og dig selv, giver det din veninde ro, og jeres samvær får mere værdi.

Her bliver du behandlet som et helt menneske

Jeg kan tilbyde dig kranio sakral behandling, til at hjælpe dig og din krop tilbage i balance.

Se mine priser her

Du kan booke din tid online

Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 24 48 04 96 for at booke en tid.

Kundeudtalelser

​Det siger mine klienter

So​phie Ellehuus

"Kan p​å alle måder anbefale Shila til behandling af hovedpine og Migræne. Med enkelte behandlinger har jeg mærket en markant forandring. En blid og nænsom behandlingsform, hvor jeg har følt mig meget try.

Fra ❤️ ​tak"

Kirsten Grauslund

"Jeg vil anbefale søvnkurset, som har hjulpet mig godt på vej til et bedre “søvn-liv”. Angst kom pludselig til at spille en stor rolle i mit liv her i efteråret, og Shila hjalp mig gennem mindfulness til at takle den."

Christina Gade Ebsen

"Shila er en hjertevarm person med overskud til at lytte og spørge ind til ens problemer. Jeg har haft stor glæde af mine behandler hos hende, kan kun varmt anbefale hende 🙂"

Rikke Kvist Andersen

"Jeg har været plaget af hovedpine næsten hver dag al den tid jeg kan huske indtil jeg kom hos Shila. Nu har jeg meget lange perioder helt uden hovedpine men så tager det lige så stille til igen og så bestiller jeg en ny tid! Ca en gang om året"

Jeanette Christensen Skøtt

"Shila er fantastik til at behandle, min krop har ikke haft det så godt, men efter 1 behandling kan jeg tydelig mærke forskel og min krop er i bedring!"

Dafna S. Philosof​

"Shila udstråler ro, tryghed og er meget professionel i sine behandlinger. Jeg kan varmt anbefale hende uanset om det er til helt små babyer eller voksne. Alle kan have brug for og glæde af en omgang kranio sakrel terapi hos Kranioklikken."

Kranioklinikken v/Shila Nielsen​​

CVR: 33275609

​​Lindvedvej 77, 5260 Odense S

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Ring til mig på telefonnummer 24 48 04 96,

​bedst mellem kl 08.00 - 17.00.

​Husk også, at du kan skrive til mig på: info@kranioklinikken.dk.

facebook_blue - copy  instagram_color - copy

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 14.00

Tirsdag​

10.00 - 19.00

​​​Onsdag​

08.00 - 16.00

Torsdag​

08.00 - 16.00

Fredag​

08.00 - 15.00