Find tid til dig selv!

​Kender du det her?

Weekenderne er nogle du ser frem til hele ugen, for her skal du slappe af. Men dine weekender er fyldt med aftaler og opgaver som har taget al din tid. Når du sidder søndag aften og ser frem mod en ny uge, føler du dig stadig anspændt og træt.

Dine dage ligner efterhånden hinanden. De er fyldt med praktiske ting som skal ordnes, aftaler der skal huskes og koordineres og bekymringer og tanker om fremtiden eller fortiden.

Du føler, at du hele tiden halter bagefter og ville ønske, at du havde flere timer i døgnet. Timer som du ville bruge på dig selv. Siddende i en liggestol i haven med en god bog eller måske til at få mere tid til din hobby?

Tag dig selv alvorligt

​Tillader du nogensinde dig selv at slappe af? Eller føler du hele tiden, der er nogen, som hiver i dig, ting som skal gøres, eller aftaler som skal afvikles?

Måske har du levet sådan et liv i mange år uden at tænke yderligere over det, og er nu begyndt at mærke på din krop og sind hvilken pris, det har haft.

  • Du sover dårligere om natten,
  • Har sværere ved at koncentrere dig
  • Har humørsvingninger
  • Har tendens til at overanalysere alting

​Det er tid til at begynde at tage dig selv alvorligt og finde hjem til dig selv!

Hvad kan jeg selv gøre?

​Det vigtigste er i første omgang, at du GØR noget. Selv små ændringer i hverdagen kan gøre en forskel.

Regelmæssighed og vedholdenhed er to vigtige ord som du skal have med dig, når du vil arbejde med dig selv og dine vaner.

Måske tænker du at det virker for let og simpelt, men det er lige netop det, du har brug for nu. Det der skal til er simple ændringer, du med garanti kan implementere i din hverdag. Planlægger du for store ændringer lige nu, risikerer du, at det hele falder på gulvet.

Skal jeg hjælpe dig?

​Ønsker du at arbejde mere langsigtet med dig selv i mindre grupper, kan jeg tilbyde dig mindfulnesskurser, som løber over 10 måneder.

Ønsker du at arbejde individuelt, kan jeg også tilbyde dig samtaler og behandlinger, hvor jeg bruger teknikker fra bl.a kraniosakralterapien til at hjælpe dig.

Mange af mine klienter starter i et individuelt forløb, inden de beslutter sig for at fortsætte på et af mine mindfulnesskurser. Er du i tvivl om hvilken løsning som er den bedste for dig, eller har du brug for at få afklaret nogle ting i forhold til den behandling jeg kan tilbyde dig, er du meget velkommen til at kontakte mig

Book en halvtimes gratis forsamtale, og jeg kan fortælle dig hvad jeg kan hjælpe dig med.



Jeg vil gerne høre mere


Kranioklinikken v/Shila Nielsen

​​Lindvedvej 71, 5260 Odense S

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Ring til mig på telefonnummer 24 48 04 96,

​bedst mellem kl 08.00 - 17.00.

​Husk også, at du kan skrive til mig på: info@kranioklinikken.dk.

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 16.00

Tirsdag​

09.00 - 16.00

​​​Onsdag​

07.00 - 15.00

​​​Torsdag​

09.00 - 18.00

Fredag​

08.00 - 15.00