Bliv hjemme i din egen forhave

​Har du børn?

Er det ikke fantastisk?

Det er dejligt at se dem udvikle sig og blive store.

Men har du også opdaget, at der også følger en del bekymringer med det have børn? Det begyndte allerede, da den lille lå inde i maven:

  • ​Hvilket temperament har han?
  • Ligner hun sin far eller mor?
  • Har han mon alle 10 fingre og tæer?
  • Er hun sund og rask?

Bekymringer om mit barn

​Når barnet bliver større handler bekymringerne om skole, uddannelse, venner, sygdom og kærlighed. Det er en del af pakken, når man får et barn.

Viser det sig så, at barnet ikke udvikler sig som naboens eller venindernes børn, bliver bekymringerne endnu større.

Jeg har også mange bekymringer

Jeg har selv en datter, som ikke har haft den samme ”normale” barndom, som hendes lillesøster har haft. Dermed ikke sagt, at hendes søster er gået glat igennem alt, langt fra. Men det har ligget inden for, hvad man kan forvente af et barn i hendes alder og inden for det, skolesystemet kalder normalområdet.

Min ældste datter har været på rundtur i diagnosesystemet, specialbørnehaver og skoler og er nu endt i det almindelige skolesystem. Det har bestemt ikke være uden udfordringer.

Jeg var sur og vred​

​Jeg har brugt meget tid på at være sur og vred over, hvor uretfærdigt det var, at vi ikke kunne have en ligeså normal familie, som alle andre havde. Brugt tid på, at se hvor godt andre havde det og sammenligne det med min egen familie. Forestillet mig, hvordan det ville være at have to helt normale børn, hvor alting gik glat og uden de store bekymringer.

Med andre ord har jeg brugt en masse tid på at opholde mig i naboens forhave, i stedet for at blive hjemme i min egen og nyde den, som den var. Og fordi jeg var hos naboen, så jeg ikke alle de smukke blomster, som blomstrede i min have.

Bevæg dig hjem i din egen forhave

​For selvom der var ukrudt, så var der også mange smukke blomster. Jeg havde bare ikke set dem, fordi jeg havde haft travlt med at fokusere på ukrudtet.

Jeg fandt også ud af, at ukrudt kan være ret smukt. For ukrudt er jo kun ukrudt, fordi vi mennesker har bestemt os for, at det skal være det.

Da jeg bevægede mig hjem i min egen forhave, kunne jeg pludselig se alle de smukke ting, som vi havde i familien. Selvom det er en anderledes én af slagsen, så er den smuk. Og jeg begyndte at nyde de stunder, vi havde sammen. Begyndte at se den fantastiske udvikling min datter gennemgik, og nød det når hun gjorde fremskridt. Jeg prøvede at lade være med at sammenligne hende med andre – herunder hendes søster.

Det er ikke nemt

​Det var og er ikke nemt. Slet ikke. Og jeg falder stadig i, den dér med at kigge over i naboens forhave, men jeg kommer lynhurtigt hjem igen.

Når man har et barn, som ikke udvikler sig inden for normalområdet, hvad enten det har en diagnose eller ej kan det være svært at lægge øre til, når ens veninder klager sig over hverdagens trivialiteter, fordi ens egne problemer synes så meget større og mere udfordrende.

Men vi har hver vores virkelighed.

Og vi har selv et ansvar for at nyde den have, vi har. Med og uden ukrudt.

Her bliver du behandlet som et helt menneske

Jeg kan tilbyde dig kranio sakral behandling, til at hjælpe dig og din krop tilbage i balance.

Se mine priser her

Du kan booke din tid online

Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 24 48 04 96 for at booke en tid.

Kundeudtalelser

​Det siger mine klienter

So​phie Ellehuus

"Kan p​å alle måder anbefale Shila til behandling af hovedpine og Migræne. Med enkelte behandlinger har jeg mærket en markant forandring. En blid og nænsom behandlingsform, hvor jeg har følt mig meget try.

Fra ❤️ ​tak"

Kirsten Grauslund

"Jeg vil anbefale søvnkurset, som har hjulpet mig godt på vej til et bedre “søvn-liv”. Angst kom pludselig til at spille en stor rolle i mit liv her i efteråret, og Shila hjalp mig gennem mindfulness til at takle den."

Christina Gade Ebsen

"Shila er en hjertevarm person med overskud til at lytte og spørge ind til ens problemer. Jeg har haft stor glæde af mine behandler hos hende, kan kun varmt anbefale hende 🙂"

Rikke Kvist Andersen

"Jeg har været plaget af hovedpine næsten hver dag al den tid jeg kan huske indtil jeg kom hos Shila. Nu har jeg meget lange perioder helt uden hovedpine men så tager det lige så stille til igen og så bestiller jeg en ny tid! Ca en gang om året"

Jeanette Christensen Skøtt

"Shila er fantastik til at behandle, min krop har ikke haft det så godt, men efter 1 behandling kan jeg tydelig mærke forskel og min krop er i bedring!"

Dafna S. Philosof​

"Shila udstråler ro, tryghed og er meget professionel i sine behandlinger. Jeg kan varmt anbefale hende uanset om det er til helt små babyer eller voksne. Alle kan have brug for og glæde af en omgang kranio sakrel terapi hos Kranioklikken."

Kranioklinikken v/Shila Nielsen​​

CVR: 33275609

​​Lindvedvej 77, 5260 Odense S

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Ring til mig på telefonnummer 24 48 04 96,

​bedst mellem kl 08.00 - 17.00.

​Husk også, at du kan skrive til mig på: info@kranioklinikken.dk.

facebook_blue - copy  instagram_color - copy

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 14.00

Tirsdag​

10.00 - 19.00

​​​Onsdag​

08.00 - 16.00

Torsdag​

08.00 - 16.00

Fredag​

08.00 - 15.00